ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Τα 8 εκατοστά του ... γυναικείου oργασμού!


Τελικά οι γυναίκες μπορούν να έχουν oργασμό μόνο με διέγερση του κόλπου ή πάντα πρέπει να υπάρχει και διέγερση της κλειτoρίδας;..

Στο ερώτημα αυτό θέλησαν να απαντήσουν γυναικολόγοι απο την Γαλλία, εστιάζοντας στο θέμα απο την πλευρά της φυσιολογίας και της ανατομίας.
Χρησιμοποιώντας ειδικό μηχάνημα υπερήχων κατάφεραν να μετρήσουν τις μικρές αλλαγές που γίνονται στη συγκέντρωση του αίματος στα όργανα
του κόλπου κατά τη διάρκεια της εξωτερικής (κλειτoριδικής) και της εσωτερικής (κολπικής) διέγερσης.
Ανακάλυψαν λοιπόν ότι η διέγερση της εξωτερικής επιφάνειας της κλειτoρίδας δεν οδηγεί και σε διέγερση της ρίζας της, η οποία βρίσκεται εσωτερικά στη βάσης της κλειτoρίδας. Ωστόσο η διέγερση του κόλπου εμπλέκει στη διαδικασία της και τη διέγερση τόσο της ρίζας της κλειτoρίδας όσο και της επιφάνειάς της, δηλαδή του εξωτερικού μέρους της.
Και αυτό το γεγονός, σύμφωνα με τους επιστήμονες, μαρτυρά ότι το σενάριο των δύο oργασμών είναι πραγματικό, αλλά λίγο διαφορετικό από ό,τι ήταν γνωστό μέχρι σήμερα.
Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι με βάση τα ευρήματα της συγκεκριμένης μελέτης δεν υπάρχει κολπικός και κλειτoριδικός oργασμός, αλλά τα δύο είδη του oργασμού προέρχονται μόνο από την κλειτoρίδα, είτε από τη βάση της είτε από τη ρίζα της, που βρίσκεται λίγο πιο βαθιά στον κόλπo.
Βάσει του συμπεράσματος αυτού αποδεικνύεται και μύθος, ανατομικά τουλάχιστον, ότι το μεγάλο πέoς είναι αυτό που προκαλεί τον oργασμό, καθώς σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τα δύο είδη oργασμού μπορούν να διεγερθούν μόλις στα 8 εκατοστά από την είσοδο του κόλπου.


aniwthoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου