ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Τα ελληνικά βραβεία Όσκαρ

Βραβείο καλύτερης ταινίας:
«Ο Λύκος της Κουμουνδούρου», από τον Λύκο της Γουόλ Στριτ. Διότι
είναι τόσο ξεκάθαρη η οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που το δικαιούται. Να μοιραστεί μεταξύ Λαφαζάνη που θέλει έξοδο από το ευρώ και Σταθάκη που θα επιβάλλει κι άλλους φόρους. Ας πάρει κι ο Τσακαλώτος κάτι με τόσες επενδύσεις που έχει σε ξένα funds.
Βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας:
Στην τρόικα ασυζητητί για την ταινία «50 χρόνια σκλάβοι» από το 12 Years a Slave. Έχουν φτιάξει μια τόσο καλογυρισμένη ταινία για την Ελλάδα που θα μας έχουν 50 χρόνια στη σκλαβιά και λίγα λέμε.

Memorandum Down
Memorandum Down
Βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου:
And the Oscar goes to… Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ποια Σάντρα Μπούλοκ για το Gravity. Η αγαπημένη μας ζωή ξεπερνά τους νόμους της βαρύτητας (και της ελαφρύτητας θα λέγαμε). Θα μπορούσε άνετα να παίξει και στη «Λάμψη» του Κιούμπρικ στη θέση του Νίκολσον.
Βραβείο πρώτου ρόλου:
Επειδή είναι… ανδρικού ρόλου το δίνουμε στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Να μας συγχωρήσει, δεν είμαστε ραστιστές ομοφοβικοί, αλλά οι δηλώσεις του μας δίνουν το δικαίωμα.
Βραβείο β’ γυναικείου ρόλου:
Το παίρνει το αγαλματίδιο η Ντόρα η Εξερευνήτρια. Έχει μεγάλο ταλέντο. Από τη μια εμφανίζεται θεσμική και καλή βουλευτής κι από την άλλη σκάβει το λάκκο σε όποιον βρει μπροστά της.

Vampire Assistant
Vampire Assistant
Βραβείο β’ ανδρικού ρόλου:
Στον μεγάλο ηθοποιό Βαγγέλη Διαμαντόπουλο. Τέτοιες μεταμφιέσεις σε Παπασούρα είχαμε να δούμε από τότε που έπαιζε ο Παπαμιχαήλ τον Παπαφλέσσα.
Βραβείο καλύτερου σεναρίου:
Στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έχει φτιάξει το σενάριο διακυβέρνησης της χώρας από την Αριστερά. Μόνο που έχει πολλές αναφορές στα Εξάρχεια και στους μπαχαλάκηδες και η ταινία βγήκε… τρόμου.
Βραβείο Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου:
Στον Νικήτα Κακλαμάνη διότι ξέρει πώς να φτιάχνει παραμύθια με δράκους. Όλα και όλοι του φταίνε και είπε να διασκευάσει το σενάριο της πολιτικής του καριέρας. Που τα έχει κάνει όλα τέλεια κι έρχεται τώρα ως άμωμος κορασίδα να σώσει την Αθήνα.
Βραβείο Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας:
Φυσικά στον Αλέξη Τσίπρα. Που ξανακούσατε από υποψήφιο πρωθυπουργό να λέει «μαντάμ Μέρκελ» και να συνεννοείται μ’ εκείνα τα αγγλικούλια που έλεγαν τα καμάκια στην Ομόνοια;
Βραβείο Καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων:
Σε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ. Τόσες καρικατούρες μαζί, τόσοι ήρωες κινουμένων σχεδίων δεν έχουμε… ματαδεί σε κόμμα. Οι αδερφοί Ντάλτον, η κακιά μάγισσα, ο Ντόναλντ Ντακ και ο Μίκυ Μάους σε μια ταινία.
Βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού:
Στον Σταύρο Θεοδωράκη για «Το Παπάκι πάει στην Ποταμιά». Αλλά καλό θα ήταν να το μοιραστεί με τη Ρένα Δούρου για το «Τα σκουπίδια μιας ζωής».

One Man Show
One Man Show
Βραβείο Καλύτερου ντοκιμαντέρ:
Στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την ταινία «η Εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ». Πώς αυτός ο πολιτικός εξαφάνισε την Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα και πώς θέλησε να επανέλθει μέσω… Ελαιοκαλλιέργειας. Τον έφαγε ο δάκος. Καλό θα είναι λοιπόν να μάθουμε πολλά από το ντοκιμαντέρ για το θερμοκήπιο της Χ. Τρικούπη.
Καλύτερα Κοστούμια:
Στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πώς αλλάζουν κοστούμια και παλτά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, είναι θέμα μαγείας. Πότε αντιμνημονιακοί, πότε φιλοευρωπαίοι, πότε μπαχαλάκηδες και πότε…. του Κολωνακίου.
Καλύτερη Μουσική Επένδυση
Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για τον Αλέξη Τσίπρα. Τόσο ψέμα ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έλεγε.

Terminator 5
Terminator 5
 
Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου