ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βλέποντας ο Τσίπρας ότι η ήττα είναι σίγουρη στις δημοτικές εκλογές, ρίχνει όλο το βάρος στην ψήφο των ευρωεκλογών κι επιχειρεί να.. κινητοποιήσει τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, μπας και σώσει την παρτίδα.
Μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς βλέπει ότι στις δημοσκοπήσεις δεν «τραβάει» ως κόμμα, δεν μπορεί να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα και οι υποψήφιοί του σε βασικές εκλογικές περιφέρειες ασθμαίνουν. Ειδικά οι επιλογές της Δούρου και του Σακελλαρίδη απογοητεύουν ενώ ο Οδυσσέας Βουδούρης στην Πελοπόννησο δεν θα βρει ούτε την ψήφο του. Ανάλογη η κατάσταση και σε περιφέρειες όπως η Κρήτη, η Στερεά Ελλάδα, η Δυτική Ελλάδα, η Δυτική Μακεδονία (στην μετά Καρυπίδη εποχή) και η Κεντρική Μακεδονία.
Βλέποντας ο Τσίπρας ότι η ήττα είναι σίγουρη στις δημοτικές εκλογές, ρίχνει όλο το βάρος στην ψήφο των ευρωεκλογών κι επιχειρεί να κινητοποιήσει τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, μπας και σώσει την παρτίδα. Όμως, όπως καλά γνωρίζουν στην Κουμουνδούρου μια νίκη με 1-2 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ δεν είναι νίκη και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να ανατρέψει την πολιτική κατάσταση.
Μιλώντας στην Αλεξανδρούπολη ο κ. Τσίπρας χαμήλωσε τον πήχη ελπίζοντας σε μια μεγάλη ανατροπή στις ευρωεκλογές που προς το παρόν δεν του βγαίνει.
«Πολιτική λύση σημαίνει με την πρώτη ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας, στις ευρωεκλογές, να δοθεί ξεκάθαρο και ισχυρό μήνυμα ώστε την επομένη να έχουμε πολιτικές εξελίξεις.
Στις 25 να ψηφίσουμε, στις 26 να τελειώνουμε μ΄ αυτούς που έχουν καταδυναστεύσει τη ζωή μας. Αυτή είναι η απάντηση», είπε.
Ακόμη πιο ξεκάθαρη είναι η οπισθοχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της οικονομίας καθώς βλέπει ότι δεν του βγαίνουν στην κάλπη οι «εξτρεμισμοί» τύπου «θα σκίσουμε τα μνημόνια», «θα καταργήσουμε το Μνημόνιο με ένα νόμο» και άλλες τέτοιες ανοησίες.
Μάλιστα και στην περίπτωση της ανατροπής στην οικονομίας ο κ. Τσίπρας έβαλε πολλούς αστερίσκους: «Η προοπτική της ανασυγκρότησης δεν είναι μια εύκολη και απλή υπόθεση. Δεν μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί και να βρεθείς ως δια μαγείας, ξαφνικά, στην κατάσταση που ήμασταν πριν ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος. Όμως, αυτό που έχουμε τώρα μπροστά μας, είναι να αντισταθούμε και να κερδίσουμε τον πόλεμο. Να πούμε τα πράγματα έξω απ' τα δόντια. Έχουν επιλέξει η Ελλάδα να γίνει μια αποικία χρέους στη νέα γερμανική Ευρώπη».
Επομένως, ξεχνάμε τις δεσμεύσεις που έχουν κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ για αυξήσεις μισθών και συντάξεων και επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων.
Βεβαίως, δεν θα μπορούσε να μην το παίξει και λίγο «επαναστάτης» αφού η αντιπολίτευση στο κόμμα του καραδοκεί να τον κατασπαράξει: «Η τρόικα την επόμενη μέρα θα πάει από εκεί που ήρθε. Δεν αναγνωρίζουμε κανέναν εξωθεσμικό οργανισμό που δεν έχει καμία νομιμοποίηση, όχι από την ελληνική κυβέρνηση, ούτε καν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», τόνισε και συνέχισε στην αντίφασή του: «Με δυο λόγια, καταργούμε το μνημόνιο, προχωρούμε το σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση, προχωρούμε το σχέδιο για την αποκατάσταση της ανθρωπιστικής κρίσης».
Καταδικάζει η ΝΔ
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Θράκη και την ανιστόρητη ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την ημέρα που ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται τη Θράκη, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει ημερίδα για να συζητήσει (μεταξύ άλλων) για τις “εθνικές μειονότητες” που ζουν στη χώρα μας.
Αυτά είναι αδιανόητα, επικίνδυνα, και ανιστόρητα παιχνίδια με τη φωτιά από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που θα όφειλε εκ του θεσμικού της ρόλου να σέβεται τις διεθνείς συνθήκες και το Σύνταγμα της πατρίδας μας».
Επισυνάπτεται η εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Τμήματος Δικαιωμάτων του κόμματος, όπως εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα τους rednotebook.gr
http://www.rednotebook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου