Για την Χαλκιδική διακρίθηκαν οι :....
Herve Pronzato,
«Squirrel»
Τόλμη και προχωρημένη techno-motional μαγειρική, με ένα μενού που συνδυάζει το παιχνίδι με το συναίσθημα, τη φινέτσα και την υψηλή αισθητική. Ο Γαλλοϊταλός σεφ Herve Pronzato καλλιτεχνεί γαστρονομικά σε ένα ντεκ πάνω στο κύμα, σε ένα από τα ομορφότερα εστιατόρια της Ελλάδας.
Χαλκιδική Ξεν. «Danai Beach Resort», Νικήτη, 2375022310
«Ντομάτα»
Αντλώντας έμπνευση από όλη τη Μεσόγειο και στηριζόμενος σε καθαρά ελληνικές βάσεις, ο Χρύσανθος Καραμολέγκος παρουσιάζει μια ιδιαίτερη προσωπική κουζίνα υψηλών επιδόσεων, γεμάτη αρώματα κι ερεθιστικές συγχορδίες εντάσεων. Το εστιατόριο διακρίνεται και με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.
Χαλκιδική «Sani Resort», Σάνη, Κασσάνδρα, 2374099465
Γιάννης
Παρίκος,
«Water
Restaurant»
Είναι πραγματικά δουλεμένη στη λεπτομέρεια. πολύ φινετσάτη και ιδιαίτερα ευπαρουσίαστη, η δημιουργική κουζίνα του Γιάννη Παρίκου έχει προσωπικότητα, ενδιαφέροντες συνδυασμούς γεύσεων, άρτια τεχνική και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.
Χαλκιδική «Sani Resort», Σάνη, Κασσάνδρα, 2374099400
«Ντομάτα»
Είναι πραγματικά γοητευτική η γευστική Μεσόγειος που ο Χρύσανθος Καραμολέγκος ξεδιπλώνει στο ρεστοράν του στη Χαλκιδική. Γεμάτη αρώματα και γεύσεις, η κουζίνα του σε κερδίζει μέσα από ένα «δίκτυο» μπαχαράτων εντάσεων, φινετσάτων συνθέσεων κι εκφραστικής δεξιοτεχνίας.
Χαλκιδική «Sani Resort», Σάνη, Κασσάνδρα, 2374099465
Αλέξανδρος
Λάκκας, «Αλέξης»
Η γοητεία του απλού σε μια ανεπιτήδευτη θαλασσινή ταβέρνα, η οποία ψήνει και τηγανίζει με ακρίβεια κι ενίοτε βγάζει από το μανίκι της δυσεύρετα μπιζουδάκια τόσο του αφρού όσο και του βυθού.
Χαλκιδική «Sani Resort», Σάνη, Κασσάνδρα, 2374031176
«Μαρίνα»
Με εξαιρετικές πρώτες ύλες και μερακλίδικη απόδοση των αγαπημένων μας θαλασσινών σπεσιαλιτέ, το φροντισμένο εστιατόριο της Χαλκιδικής είναι ένα από τα καλύτερα της Μακεδονίας – απαραίτητος σταθμός των απαιτητικών ψαροφάγων.
Χαλκιδική Νέα Ποτίδαια, 2373041570
simantra.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου