VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Μετανοείτε αμαρτωλοί, τα ύστερα του κόσμου έρχονται





Η «Ημέρα της Αποκάλυψης» έρχεται την επόμενη εβδομάδα με την πρόσκρουση ενός αστεροειδούς στη Γη, υποστηρίζει ο πιο δημοφιλής τηλε-ευαγγελιστής στις ΗΠΑ...

Ο Πάτ Ρόμπερτσον ισχυρίζεται μέσα από την εκπομπή του ότι η συντέλεια του κόσμου πλησιάζει κι ότι θα μπορούσε να συμβεί ακόμα και την ερχόμενη εβδομάδα.
Υπό αυτό το πρίσμα:
Οι θυσίες του λαού δεν θα πιάσουν τόπο, καθώς θα καταστραφεί ο τόπος.
Και δημοσιονομικό έλλειμμα να έχει το 2015 δεν έχει και τόση σημασία για τη Eurostat.
Ο Αλέξης θα γίνει Πρωθυπουργός την ημέρα της συντέλειας και την ώρα της πρόσκρουσης, για να μας αποδείξει ότι δεν είναι αυτός ο επικίνδυνος.
Επειδή είναι ενήμερος -για το επερχόμενο τέλος- δεν θα παραστεί στο πρώτο ευρωντιμπέιτ κι όχι λόγω ένδειας επιχειρημάτων.
Το Ποτάμι δεν θα προλάβει να μετρήσει πόσα κυβικά μέτρα νερού του αναλογούν στις ευρωεκλογές.
Δικαιώνεται ο Βαφουφάκης που προέβλεψε σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς. Τουλάχιστον η ανθρωπότητα θα περηφανεύεται ότι οι λαμπροί επιστήμονες της πολιτικής οικονομίας προέβλεψαν τον αφανισμό της.
Ο Λάκης Λαζόπουλος αποδεικνύει πόσο μπροστά είναι μη αποδεχόμενος την πρόταση για συμμετοχή στο Ευρωψηφοδέλτιο. Άλλωστε και οι χαρτορίχτρες της Λιάνη το έλεγαν εδώ και είκοσι χρόνια.
Δεν θα μάθουμε ποτέ αν οι «κυρίες με τα μαύρα» της Βαρβακείου είναι αληθινές ή προϊόν μυθοπλασίας κρεοπωλών που δεν έγιναν συγγραφείς.
Δεν έχει σημασία αν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ υπερκεράσουν τα τεράστια εμπόδια της Ρεάλ και της ΤΣΚΚΑ αντίστοιχα, καθώς καμία από τις τέσσερις ομάδες δε πάει στο final-4.
Δεν επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι ο Επίτιμος είχε δηλώσει πέρυσι, πως η πιθανότητα να βγάλουμε πρωτογενές πλεόνασμα είναι ίση με την πιθανότητα να καταστραφεί ο πλανήτης.
Λογικά όμως θα είναι ανάμεσα στους ελάχιστους επιζώντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου