ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Το δίλημμα των εκλογών είναι "ανάπτυξη ή καταστροφή"


Η "σταθερότητα" - που προβάλλεται ως βασικό εκλογικό σύνθημα της ΝΔ - σημαίνει για μεγάλο μέρος του δοκιμαζόμενου πληθυσμού και "στασιμότητα", ότι τίποτα δεν θα αλλάξει.
Ας το ξαναδούν λοιπόν


Η κυβέρνηση και ιδίως ο Βενιζέλος ας μην προκαλούν τα 3.000.000 Έλληνες που ζουν στην περιπέτεια τα τελευταία χρόνια.
Η "σταθερότητα" - που προβάλλεται ως βασικό εκλογικό σύνθημα της ΝΔ - είναι γι αυτούς "στασιμότητα". Θα πρέπει να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους στο Δημόσιο ή στις Τράπεζες, να πτωχεύσουν επίσημα κλπ. Η σταθερότητα τους αφήνει πίσω σε σχέση με τους άλλους που δεν έχουν μεγάλες υποχρεώσεις. Και ΔΕΝ θα σκεφτούν το καλό του συνόλου την ώρα που έρχονται τα κατασχετήρια και οι αγωγές.
Επίσης η σταθερότητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συνυφασμένη με την ανάπτυξη αλλά μάλλον με την στασιμότητα, άρα δεν υπόσχεται προοπτική βελτίωσης άμεσα. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.
Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι η σταθερότητα σε αυτήν την κατάσταση. Εκφράζει βεβαίως τις διαθέσεις της "εγόμενης σιωπηλής πλειοψηφίας", αλλά μόνον αυτής. ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν τη θέλει.
ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !
Η ανάπτυξη φέρνει ελπίδα και η ελπίδα αλλάζει την ψυχολογία της κοινωνίας. Το σχέδιο για την ανάπτυξη είναι σημαντική παράμετρος όπως και οι ρυθμίσεις των δανείων των Τραπεζών.
Το σχέδιο της ανάπτυξης πρέπει να παρουσιαστεί και να τεθεί το ερώτημα στον Ελληνικό λαό, εάν θέλει μια Ελλάδα με δυτικού τύπου οικονομία ή μια Ελλάδα ψωροκοσταινα.
Επίσης έχει τεθεί και ένα άλλο ζήτημα στο εκλογικό σώμα, που κάνει την στάση του ακόμα πιο χαλαρή απέναντι στα καθήκοντα του ως ψηφοφόρου : η κυβέρνηση Παπαδήμου. Τους λένε δηλαδή ότι ο τόπος μπορεί να κυβερνηθεί και από μη εκλεγμένους, χωρίς να χαθεί και ο κόσμος!
Το κατάλαβαν αυτό στο Μαξίμου;

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου