ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Πολύ ρηχό "το Ποτάμι" (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ)

«Ρηχά είναι μπείτε»

To πρώτο βίντεο που έφτιαξε το «Ποτάμι» για να παρουσιάσει τις θέσεις του, είχε σκηνοθέτη, τον Σωτήρη Γκορίτσα, έναν πρωταγωνιστή, τον Σταύρο Θεοδωράκη, και πολλές… προτάσεις για τη διακυβέρνηση της χώρας.


Αλλά είναι τόσο εντυπωσιακά… ρηχό το Ποτάμι που ακόμη και να πέσει κάποιος μέσα ούτε που θα βραχεί.

Λέμε για τα κόμματα της μεταπολίτευσης ότι είναι μονολιθικά, υπόσχονται χωρίς όραμα και ιδέες, δεν πρωτοτυπούν και γενικά μυρίζουν μούχλα, αλλά αν βλέποντας αυτό το βίντεο αναλύσει κανείς τον νεόκοπο σχηματισμό που «χτυπάει» διψήφια ποσοστά, τότε καλύτερα το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και η Αριστερά.

Όταν ένα βίντεο για πολιτικό σχηματισμό ξεκινά με εικόνα το… σακίδιο του Σταύρου τότε καταλαβαίνεις ότι έχει χαθεί η σοβαρότητα. Και αμέσως μετά βλέπουμε τις γνωστές κλοουνίστικες κινήσεις του δημοσιογράφου ενώ από κάτω περνάνε με γράμματα οι προτάσεις του Ποταμιού.

Αυστηρή φύλαξη των συνόρων αλλά και φροντίδα όσων μεταναστών μένουν στην Ελλάδα, μας λέει ο Θεοδωράκης. Τι πρωτοτυπία, μείναμε συγκλονισμένοι με τη μεταναστευτική πολιτική του.

Μείωση της χρηματοδότησης των κομμάτων κατά 50%, μας λέει. Μα έχει ήδη γίνει αυτό, τι το καινούργιο φέρνει το Ποτάμι; Εκλογές κάθε 4 χρόνια. Μένουμε άναυδοι με την πρωτοτυπία.

Μείωση των βουλευτών σε 200 και αναλογικότερο σύστημα. Διαχωρισμός Εκκλησίας – Κράτους. Όχι στους διορισμούς αποτυχημένων πολιτευτών.

Σχολικά γεύματα για όλους τους μαθητές όλων των σχολείων. Γιατί να μην υποσχεθεί και κανένα… μπυρόνι;

Σύμφωνο συμβίωσης για όλα τα ζευγάρια, διότι πώς να λες ότι είσαι προοδευτικός αν δεν το παίξεις φίλος των ομοφυλόφιλων;

Να φύγουν οι επίορκοι και οι διορισμένοι με πλαστά πιστοποιητικά. Μα αυτό δεν έχει γίνει; Μόλις προχθές δεν απομακρύνθηκε διοικήτρια νοσοκομείου αν και στέλεχος της ΝΔ;

Και αφού λέει κι άλλες μπαρούφες κλείνει με το σύνθημα «πολιτική για όλους» κι ένα παιδάκι να πέφτει το ποτάμι.

Αυτό το βίντεο είναι ενδεικτικό της σαβούρας που υπάρχει μέσα στο Ποτάμι αλλά και στο μυαλό του Θεοδωράκη. Και πρέπει ο κόσμος να καταλάβει βλέποντάς το ότι τέτοιους σωτήρες δεν τους έχει ανάγκη.

Δείτε το βίντεο:

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου