ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Οι ...δεξιότεροι των δεξιών

 
Γιατί άραγε τόσο όψιμα ο κ. Μπαλτάκος θέλει να μας αποδείξει ότι αυτός είναι βέρος δεξιός, αμόλυντος και άσπιλος από τα υπόλοιπα «μιάσματα»;

Και ξαφνικά κάποιοι εμφανίζονται βασιλικότεροι του βασιλέως ή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους... δεξιότεροι των δεξιών.
Καθόλου τυχαία δεν είναι η επιλογή της χρονικής στιγμής από «επαγγελματίες» που ανήκουν στο χώρο της δεξιάς παράταξης, να εκδηλώνουν την πρόθεσή τους να εμφανιστούν ως οι «εγγυητές» της. Κάτι σαν φύλακες της «καθαρότητας» και της «παρθενίας» της Νέας Δημοκρατίας από άλλους που θέλουν να την... διακορεύσουν.
Ποια είναι η χρονική στιγμή; Μα οι συζητήσεις που γίνονται σχετικά με την ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας, με την συγκρότηση ενός πατριωτικού μετώπου που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην πρόοδο, την ανάπτυξη, την απεξάρτηση από ξένες εξαρτήσεις. Μια νέα παράταξη που θα χωρά όλους όσοι αγαπούν την πατρίδα, δεν είναι λαμόγια και περιφερόμενοι σε κομματικά και υπουργικά γραφεία προκειμένου να τσιμπολογήσουν από την μικρή πίτα που πλέον μοιράζεται.
Έχουμε γράψει στο antinews για τον νέο Πατριωτισμό, έχουμε γράψει για τις πρόδρομες συζητήσεις που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς για τη Νέα Ελλάδα. Και έχουμε κι εμείς συμβάλλει σε έναν γόνιμο, έστω και με έντονα στοιχεία, διάλογο για το τι είναι τελικά πατριωτισμός στη σύγχρονη εποχή και με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.
Αυτή λοιπόν την ευκαιρία εκμεταλλεύονται οι διάφοροι «επαγγελματίες» πατριώτες και δεξιοί προκειμένου να κάνουν και μαθήματα στον κόσμο για το τι είναι πατρίδα, τι είναι δεξιά παράταξη και τι είναι η Νέα Δημοκρατία. «Μην είναι οι κάμποι, τ’ άπαρτα βουνά;» που θα έλεγε και ο λαός.
Καλή ώρα ο Τάκης Μπαλτάκος ο οποίος από την ώρα που αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί κάνει... σεμινάρια για το τι είναι η δεξιά, πώς θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα κόμμα στα δεξιά της δεξιάς και πώς θα πάρουμε πίσω τους παραπλανηθέντες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Γιατί άραγε τόσο όψιμα ο κ. Μπαλτάκος θέλει να μας αποδείξει ότι αυτός είναι βέρος δεξιός, αμόλυντος και άσπιλος από τα υπόλοιπα «μιάσματα»; Γιατί αισθάνεται την ανάγκη να μας δείξει το... πιστοποιητικό δεξιών φρονημάτων του; Τι του χάλασε άραγε τη μαγιά; Μήπως το γεγονός ότι βγήκαν στο φως οι αγαστές προσωπικές σχέσεις του με την εγκληματική οργάνωση;
Άραγε μήπως αισθανόταν εγκλωβισμένος στο «κοστούμι» της Νέας Δημοκρατίας και πάντα επιθυμούσε διακαώς να φορέσει τη... φόρμα της δεξιάς της Δεξιάς, δηλαδή της ακροδεξιάς; «Δεν είναι ντροπή να λέμε ότι είμαστε δεξιοί. Υπάρχουν άνθρωποι και ψηφοφόροι που είναι δεξιά της Ν.Δ. Είναι στην Χρυσή Αυγή και πρέπει να απεγκλωβιστούν. Αυτή δεν είναι μόνο μια δική μου θέση. Εκφράζεται κι από άλλους φορείς και πρόσωπα της Ν.Δ.».
Μα καλά ποιος του είπε ότι ντρέπονται οι δεξιοί να πουν τι είναι; Ή μήπως ντρέπονται αυτοί που κάνει ο ίδιος παρέα; Θα έπρεπε να ξέρει ως μέλος μέχρι πρότινος της κυβέρνησης και ως Μανιάτης ότι οι σοβαροί Νεοδημοκράτες, αυτοί που ενδιαφέρονται για μέλλον της πατρίδας, που τους νοιάζει για την πρόοδο της Ελλάδας στο πλαίσιο της δημοκρατίας, της ομαλότητας και της σταθερότητας, είναι περήφανοι και το δηλώνουν.
Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που πρέπει να εκπροσωπεί τον εκσυγχρονισμό, την αξιοκρατία, την προώθηση των άξιων, την άδολη αγάπη για την πατρίδα. Και δεν έχει καμιά σχέση με προδότες της Ελλάδας, με ακροδεξιούς φασίστες που προσκυνούν τη ναζιστική σημαία, που χρησιμοποιούν το εθνόσημο μόνο και μόνο για να προωθήσουν την αντιδημοκρατική τους ατζέντα, τη βία και τον διχασμό στον ελληνικό λαό. Ε, λοιπόν, αυτοί θα πρέπει να ντρέπονται να λέγονται δεξιοί διότι δεν είναι.
Ως εκ τούτου, κι επειδή μαζί με τον κ. Μπαλτάκο εμφανίστηκαν και άλλοι όψιμοι πατριώτες που δεν γνωρίζουν τι πραγματικά θέλει η Νέα Δημοκρατία, η δεξιά παράταξη και η Ελλάδα για να πάνε μπροστά, καλό είναι να κάνουν αξιολογήσεις αφού πρώτα απαλλαγούν από το... άγχος της απώλειας της ακροδεξιάς ψήφου.
Δεν χρειάζεται ούτε η δεξιά ούτε και η πατρίδα «επαγγελματίες» δεξιούς. Μπουχτίσαμε από τέτοιους.

Αntinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου