ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Κόκκαλης σε ρόλο Μπερλουσκόνι του Πειραιά





Μην αυταπατάστε συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Πίσω από την κίνηση Μόραλη – Μαρινάκη κρύβεται ο Σωκρατάκιας, που έλεγαν οι αείμνηστοι Θόδωρος Βαρδινογιάννης και Κίτσος Τεγόπουλος..
Σιγά μην πάει ο Σωκράτης δεύτερος πίσω από τον Μαρινάκη. Καλός είναι ο νυν πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά πως να το κάνουμε ο Σωκράτης είναι το μυαλό για τις μεγάλες μπίζνες. Άλλωστε "Στάζι" την έλεγαν την αείμνηστη. Μεγάλο σχολείο.
Κάθισε και σκέφτηκε λοιπόν ο πρώην πρόεδρος και σου λέει: "Γιατί να έχω του πολιτικούς να με ζαλίζουν. Δεν πάω να φτιάξω ένα δικό μου κόμμα....". Μαζί του βέβαια σε αυτή την κίνηση – όπως βλέπετε στις φωτογραφίες- και πολλοί δήθεν πολέμιοι της διαπλοκής.
Το δίλημμα συνεπώς που μπήκε για τα καλά στην ζωή μας είναι: Θέλουμε να μας κυβερνούν πολιτικοί, ή επιχειρηματίες παρέα με "τεχνοκράτες".
Σε λίγο μην αποκλείεται να δούμε τον Αλαφούζο υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και τον Ιβάν δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Εκεί μας κατάντησαν όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί της Μεταπολίτευσης, αρχίζοντας από τον Ανδρέα. Αντί να έχουν τους επιχειρηματίες σούζα, έκαναν αυτοί σούζες στους επιχειρηματίες. Τους έβαλαν στην κυβέρνηση.
Ξυπνήστε αδέλφια... το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο.
Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο ο στόχος δεν είναι να φτιάξουν τον Πειραιά, αλλά να βάλουν χέρι στα ΕΣΠΑ και κυρίως στο λιμάνι του Πειραιά που ανοίγουν τρέλες μπίζνες.
Άλλωστε ο Κόκκαλης έχει ξεμείνει από δουλειές. Οι κρατικές προμήθειες τέλειωσαν , ο ΟΠΑΠ πέρασε στον Μελισανίδη, παραιτήθηκε και από την Ιντρακόμ, άρα τι του μένει; Το λιμάνι του Πειραιά.
Έβαλε και από δίπλα τον Πετράν μπας και στεριώσει πουθενά, καθώς ως γνωστόν απέτυχε και στο ποδόσφαιρο αλλά και στις επιχειρήσεις.
Από κοντά και ο Αρβανιτόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν χωράνε κόμματα. Προφανώς ξέχασε να μας πει ότι χωράει μόνο η διαπλοκή.
Π.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου