ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Eurodebate: «όλοι μαζί και ο ...Τσίπρας μόνος»

Η πρώτη τηλεμαχία μεταξύ των υποψήφιων για την προεδρία της ΕΕ έγινε χθες και την παρακολούθησαν εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο.
Μάλιστα, τέθηκαν σημαντικά θέματα όπως το στοίχημα της απεξάρτησης της Ευρώπης από τη Ρωσία στον ενεργειακό τομέα ή ακόμη και την έκδοση των ευρωομολόγων για την οποία έγινε πολύς λόγος. Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, Μάρτιν Σουλτς, Γκι Φέρχoφσταντ και Σκα Κέλερ κατέθεσαν τις απόψεις τους και ο κόσμος θα κρίνει.
Ποιος έλειπε; Μα φυσικά ο… ηγέτης της ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος εκείνη την ώρα μίλαγε σε κάποια… εναλλακτική συγκέντρωση. φανταζόμαστε τον 200-300 ατόμων, αν και είχε προσκληθεί εδώ και πολύ καιρό.
Όμως, σήμερα οι ίδιοι υποψήφιοι θα ξαναβρεθούν στη δεύτερη προεκλογική τηλεμαχία που διοργανώνει το δίκτυο «Euranetplus». Η συζήτηση η οποία θα διαρκέσει περίπου μια ώρα και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, θα χωριστεί σε θεματικές ενότητες που αφορούν στα σημαντικότερα ζητήματα και τις σπουδαιότερες προκλήσεις της Ε.Ε., όπως η ενέργεια, η κινητικότητα των εργαζόμενων, η ανεργία και η περαιτέρω ενοποίηση της Ε.Ε.
Ποιος θα λείπει; Μα φυσικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν με το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστερά, κύριος Αλέξης Τσίπρας. Ο οποίος από τα συνολικά πέντε debate θα βρεθεί μόνο σε ένα και αυτό με το ζόρι. Γιατί άραγε, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Θα πει κανείς: Μα κομματικός υποψήφιος είναι και πάει όπου γουστάρει, τι σας κόφτει εσάς;
Έτσι είναι διότι αν αντιπροσώπευε την Ελλάδα και έκανε τέτοια καμώματα θα ήταν πολύ χειρότερη η κριτική μας. Όμως, κι έτσι φαίνεται η γύμνια των επιχειρημάτων του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του κ. Τσίπρα. Όχι γιατί δεν είναι καλά τα αγγλικά του, στο κάτω – κάτω ας πάει κι ας μιλήσει στα ελληνικά. Αλλά γιατί δεν έχει να πει τίποτε για τα πραγματικά προβλήματα της Ευρώπης και της σύγχρονης κοινωνίας. Και θα μείνει στην ιστορία ως ο φυγόμαχος της Ευρώπης ή όπως λέει και ο λαός «όλοι μαζί και ο ψωριάρης μόνος».

Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου