ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ τα παίρνει πίσω για τον βασικό μισθό στα 751 ευρώ

Μήπως τελικά είναι κοινοί ψεύτες που θέλουν να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού δίνοντας υποσχέσεις που δεν μπορούν να εφαρμόσουν;

Πριν μερικές ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει η κυβέρνηση της Αριστεράς θα είναι να επαναφέρει τον βασικό μισθό στα 751 ευρώ. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα TheTOC.gr και στη δημοσιογράφο Ελλη Στάη, ο κ.Τσίπρας είπε είναι από τις βασικές του προτεραιότητες η συγκεκριμένη αύξηση των μισθών.
Σήμερα, λοιπόν, ο Γιώργος Σταθάκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο ραδιόφωνο «Βήμα FM» έβαλε όρους για την επαναφορά του μισθού στα επίπεδα προ κρίσης διευκρινίζοντας πως δεν αφορά όλους τους εργαζόμενους, αλλά «μόνο όσους προσλήφθηκαν στον ιδιωτικό τομέα το διάστημα μέσα στην κρίση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια».
«Δεν υποσχόμαστε επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση, διότι αυτό είναι αδύνατο», δήλωσε ο κ. Σταθάκης.
Και συνέχισε: «Για κάποια από αυτά θα χρειαστεί ελάχιστος χρόνος, των πρώτων εβδομάδων ενώ για άλλα μέτρα θα χρειαστούν έξι μήνες ή ένα χρόνο».
Ποιον να πιστέψουμε λοιπόν; Τον κ. Τσίπρα ή τον κ. Σταθάκη; Θα αποφασίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ να έχουν μια ενιαία γραμμή ή όχι;
Μήπως τελικά είναι κοινοί ψεύτες που θέλουν να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού δίνοντας υποσχέσεις που δεν μπορούν;
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, για τις νέες αντιφατικές δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τον κατώτατο μισθό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κ. Σταθάκης, υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωνε το πρωί ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να επαναφέρει τον κατώτατο μισθό στα επίπεδα του 2009.
Λίγες ώρες μετά. Ο κ. Στρατούλης, υπεύθυνος του τομέα Εργασίας, τον “άδειαζε”, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει και μάλιστα με νόμο, ακριβώς αυτό που το πρωί απέκλειε ο σύντροφός του!
Ας μας πει, επιτέλους, ο κ. Τσίπρας, αν μπορεί, τι από τα δύο ισχύει τελικά…».

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου