ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Σκάνδαλο στην Air France: Μετέφεραν ιερόδουλες από το Παρίσι στο Ρίο


 Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Air France και η σύζυγός του συγκέντρωσαν το ποσό των £ 6 εκατ. αναγκάζοντας ιερόδουλες να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους μέχρι και σε πέντε πελάτες την ημέρα...

Μαζί με ένα τρίτο άτομο, το ζευγάρι και ο συνεργός τους αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 20 χρόνων αφού κατηγορούνται για τα αδικήματα της μαστροπείας και της εμπορίας ανθρώπων » trafficking».

Οι τρεις μετέφεραν με πτήσεις της εταιρείας γυναίκες από το Παρίσι στο Rio de Janeiro όπου είχαν στήσει μια κερδοφόρα, αλλά παράνομη επιχείρηση σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Πάνω από δέκα call-girls παρείχαν υπηρεσίες σε ακριβά διαμερίσματα της βραζιλιάνικης πόλης. Όλες οι εκδιδόμενες πληρώνονταν με πολύ χαμηλούς «μισθούς» ενώ το ζευγάρι χρησιμοποιούσε τη σχέση του με την Air France για να «κλείνει» καλύτερες τιμές για τα υπερατλαντικά ταξίδια του. Με τα συνεχόμενα ταξίδια τους εξασφάλιζαν μια σταθερή προμήθεια γυναικών.

Ο 54χρονος Alain D., υψηλόβαθμο στέλεχος της Air France είναι παντρεμένος με την 51 ετών Claudia, η οποία είναι βραζιλιάνικής καταγωγής. Τα επίθετα τους δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ο 54χρονος εργαζόταν στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι.

Η Le Parisien δημοσιεύει ότι ο συνεργός του ζευγαριού έβρισκε τις γυναίκες και τις δελέαζε για να συνεργαστούν μαζί τους. Η δράση τους τερματίστηκε μετά από επώνυμη καταγγελία βραζιλιάνου που είχε εντοπίσει το κύκλωμα στο Ρίο. Πλέον και οι τρεις, κρατούνται στις φυλακές Fresnes κοντά στο Παρίσι , δήλωσε πηγή της αστυνομίας.

Εκπρόσωπος της Air France δήλωσε ότι η εταιρεία δεν είχε «καμία πληροφόρηση» σχετικά με την υπόθεση.
 

Metro.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου