VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Αναγκαστική δήμευση των καταθέσεων θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν έλθει στην εξουσία


Ο Ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει, ότι σε περίπτωση που ο κ. Τσίπρας κερδίσει τις εκλογές, θα προκαλέσει εκροή καταθέσεων
(bank run), κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, και τελικά, χρεοκοπία.
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τη συνέντευξη του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζου στην «Ελευθεροτυπία», όπου μιλά για «εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό», δήλωσε: Ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανώλης Γλέζος αποκαλύπτει σε σημερινή συνέντευξη του(Ελευθεροτυπία) , ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα κάνει εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό για εισοδήματα πάνω από ένα όριο». Δηλαδή, αναγκαστική δήμευση των καταθέσεων, όπως έγινε στην Κύπρο.
Ο Ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει, ότι σε περίπτωση που ο κ. Τσίπρας κερδίσει τις εκλογές, θα προκαλέσει εκροή καταθέσεων (bank run), κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, και τελικά, χρεοκοπία.
Ο κ. Τσίπρας συνειδητά επιδιώκει την καταστροφή για να επιβεβαιωθεί η μιζέρια του…
Ο Ελληνικός λαός δεν θα του το επιτρέψει! 

Antinews.gr 

1 σχόλιο:

  1. Πρώτον: κανεις δεν μίλησε για καταθέσεις,αλλά για εισοδήματα και
    Δεύτερον: ξέρουμε καλά ποσο αμερόληπτος είναι ο αετός ,όταν αφορα τέτοια άρθρα,ξέρουμε ποσο δεξιός είναι ο αετός όταν αφορα αριστερό κομμα ενα άρθρο,και ξέρουμε ποσο φασιστικός όταν αφορα τον Σύριζα. Ναι λοιπόν κύριοι, να πάρουν λεφτά απο αυτους που τοσα χρόνια σε βαρος της πλατης μας γλεντανε με τα δικά,απο τους έχοντες κ κατέχοντες.
    Τρίτον:όλοι ξέρουμε οτι ο Γλέζος εννοούσε οτι απλα θα λύσει προβλήματα φοροδιαφυγής που τα κόμματα που μας έφεραν έως εδώ δεν θέλουν να λυσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή