VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Μάκης Νασιάδης: «Με ενότητα ανανέωση και σχέδιο συνεχίζουμε να δημιουργούμε το νέο δήμο Γρεβενών»



- Ο νέος δήμος Γρεβενών με τους έξι Καποδιστριακούς δήμους και τις επτά ορεινές κοινότητες ξεκίνησε το 2011 με άλλα δεδομένα και με χρέη 26 εκατομμυρίων ευρώ.


- Ο νέος δήμος Γρεβενών σήμερα έχει πληρώσει ήδη τα 2/3 των χρεών που άφησαν με την πελατειακή σχέση ορισμένοι πρώην δήμαρχοι.
- Ο νέος δήμος Γρεβενών σήμερα απαλλαγμένος από την… «προίκα» των χρεών, δεν είναι σε επιτήρηση και δεν έχει συνάψει νέα δάνεια.
- Ο νέος δήμος Γρεβενών συνεχίζει να δημιουργείται πλέον σε στέρεες βάσεις.

Στη διαχρονική δημοσιογραφική μου πορεία, σε όποιο Μέσο Ενημέρωσης και αν βρέθηκα, ήμουν όσο μπορούσα ποιο κοντά και χωρίς αποκλεισμούς στις ανησυχίες, στην κοινοποίηση των προβλημάτων, αλλά και στην ανάδειξη των δημιουργικών δράσεων των Γρεβενιωτών.
Η εμπειρία αυτή από την ενασχόλησή μου στα κοινά με «οπλίζει» ώστε να είμαι σε θέση να κοιτάω τον πολίτη των Γρεβενών στα μάτια και να μην τον παρασύρω σε υποσχέσεις που δε θα έχουν αντίκρισμα.
Ο εκμηδενισμός των πάντων, προσώπων και πραγμάτων, που εφάρμοσαν ορισμένοι για δεκαετίες πρέπει να εξαφανιστεί από τα κοινά, μαζί με αυτούς.
Οι εποχές των υποσχέσεων με μόνο αντάλλαγμα την ψήφο των πολιτών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 κατέρχομαι για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό «Μαζί συνεχίζουμε» του νυν δημάρχου και για δεύτερη φορά υποψηφίου δημάρχου Γρεβενών, Δημοσθένη Κουπτσίδη και ζητώ όπως και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοί μου τη στήριξή σας.
Η μόνη υπόσχεσή μου είναι ότι θα συνεχίσω όπου και αν είμαι να εκφράζω χωρίς κανέναν περιορισμό τις αγωνίες, τα προβλήματα αλλά και την απαράμιλλη δημιουργικότητα των Γρεβενιωτών.
ΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογικής Περιφέρειας Γρεβενών)


facebook.com ΜΑΚΗΣ ΝΑΣΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου