ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Πώς θα απαλλαγούμε από τα μυρμήγκια; Φυσικά, με… φυσικό τρόπο


ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
Είναι τα πιο εργατικά πλάσματα του ζωικού βασιλείου. Τόσο άξια μάλιστα, που ακόμα και ο σπουδαιότερος «παραμυθάς» στην ιστορία της ανθρωπότητας,
ο Αίσωπος επαίνεσε την πειθαρχία τους γράφοντας τον «Τζίτζικα και τον μέρμηγκα», που μεγαλώνει αιώνες τώρα γενιές και γενιές.
Αυτά, σε φιλοσοφικό πάντα επίπεδο, γιατί κανείς μας δε θέλει τα μυρμήγκια να περιτριγυρίζουν στην κουζίνα του. Είτε επιθυμείτε να τα εξολοθρεύσετε ολοκληρωτικά με δραστικές λύσεις, είτε είστε πιο ήπιοι και απλά θέλετε να μην αποτελεί το σπίτι σας…σημείο συνάντησής τους, εμείς σας προτείνουμε ορισμένες λύσεις για να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια, όπως αναφέρει το «Mother nature network».
1. Χυμός λεμονιού
Εάν ψεκάσετε με λίγο χυμό λεμονιού στα «ανοίγματα» του σπιτιού και ιδιαίτερα στην κουζίνα σας, τα μυρμήγκια θα αποφύγουν να σας επισκεφτούν. Ο λόγος πιθανολογείται, ότι είναι το οξύ που έχει το λεμόνι, αποπροσανατολίζοντας τα μυρμήγκια στον εντοπισμό της τροφής.
2. Κανέλα
Η κανέλα, αν και θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης για τα μυρμήγκια, στην ουσία είναι «κόκκινο πανί». Ψεκάστε με λίγο αιθέριο έλαιο κανέλας γύρω από τις πόρτες, τα παράθυρα κ.λπ για να τα εμποδίσετε να μπουν σπίτι σας. Και σκεφτείτε, ότι η κανέλα καθαρίζεται εύκολα μετά. Όπως ακριβώς δηλαδή και το γαρύφαλλο, το μπαχαρικό το οποίο επίσης είναι αποτρεπτικό για τα μυρμήγκια.
3. Μέντα.. 
Τα υπόλοιπα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου