VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις

Και ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ κήρυξε πόλεμο στις δημοσκοπήσεις και τους δημοσκόπους έχοντας μάλιστα στο πλευρό του και τον Νίκο Χατζηνικολάου
ο οποίος επίσης επιτέθηκε στα γκάλοπ και διεμήνυσε ότι στα μέσα που ελέγχει δεν πρόκειται να δημοσιεύσει δημοσκοπήσεις.
Επισήμως ο Πάνος Σκουρλέτης αμφισβητεί τις μετρήσεις και αφήνει αιχμές ότι υπάρχει σχέδιο χειραγώγησης του κόσμου
Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αρνήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, επικαλούμενος ότι δεν παρουσιάζουν στοιχεία, όπως πόσους πήραν τηλέφωνο και τους το έκλεισαν και ποιο ποσοστό είναι αυτό. «Αν παίρνεις χίλιους ανθρώπους και το 60% αρνείται να συμμετάσχει και οι πληροφορίες λένε κάτι τέτοιο υπάρχει θέμα», είπε ο κ. Σκουρλέτης.
Ως απάντηση ήρθε η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου της GPO ο οποίος είπε ότι ο κόσμος που δεν απαντά δεν ξεπερνά το 30%-40%, ποσοστό ίδιο με αυτό προηγούμενων εκλογών. Από τον ΣΥΡΙΖΑ διαρρέουν επίσης ότι οι δημοσκόποι είναι κρατικοδίαιτοι και παίρνουν δουλειές από το δημόσιο, ως εκ τούτου δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι μετρήσεις τους.
Απολύτως θεμιτό από ένα κόμμα να αμφισβητεί τα γκάλοπ, άλλωστε, ποιος σοβαρός άνθρωπος θα αντικαταστήσει τις μετρήσεις με την πραγματική μέτρηση που γίνεται μόνο στις κάλπες. Κι όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως τα γκάλοπ δεν είναι για να τα παίρνεις τοις μετρητοίς, απλά μόνο και μόνο για να τα χαζεύεις και να βλέπεις την τάση που διαμορφώνεται. Αν και η πραγματική τάση φαίνεται στην κοινωνία, στις αντιδράσεις του κόσμου, στην εν γένει συμπεριφορά του.
Ωστόσο, θα πρέπει να αναρωτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ αν καταγγέλλει όλα τα γκάλοπ ή μόνο όσα δεν του δίνουν πρωτιά ή αέρα νίκης. Διότι με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τα κομματικά του μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις άλλων εταιρειών που δίνουν 4 και 5 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ. Τότε δεν είναι στημένα τα γκάλοπ και είναι τώρα;
Ας αποφασίσουν στην Κουμουνδούρου τι θέλουν, εκτός κι αν όλα γίνονται διότι επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός διότι το… αριστερό ρεύμα νίκης δεν τραβάει και τόσο. Κι όσο για τα περί χειραγώγησης του κόσμου, αυτά είναι αστεία. Ο ψηφοφόρος δεν τρώει κουτόχορτο, ότι είναι να ψηφίσει θα ψηφίσει. 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου