ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Δύο ερωτήματα προς Τσίπρα για τα «εθνικά δίκαια»

Ο Αλέξης Τσίπρας κλείνοντας την προεκλογική του εκστρατεία απ’ το Ηράκλειο της Κρήτης σημείωσε μεταξύ πολλών άλλων ότι δεσμεύεται «για την προάσπιση των
εθνικών δικαίων σε ολόκληρο το τόξο του ελληνισμού από τη Θράκη ως την Κύπρο».
Δεν αμφισβητεί κανένας τον πατριωτισμό κανενός. Ωστόσο, επειδή οι πολιτικές είναι αυτές που διασφαλίζουν ή όχι τα εθνικά συμφέροντα ρωτάμε τον Αλέξη Τσίπρα:
Τα εθνικά δίκαια στη Θράκη υπηρετούνται με τους τεμενάδες στο Τουρκικό προξενείο; Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός απ’ την υπόθεση του κοψίματος της Σαμπιχά απ’ το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και την επιβράβευση των «προσωπικών απόψεων» Χριστόπουλου περί «συμπαγούς τουρκικού πράγματος» στο όνομα του αυτοπροσδιορισμού. Έτσι υπηρετούνται τα εθνικά δίκαια με την επιβράβευση απόψεων που υπονομεύουν ακόμα και τη Συνθήκη της Λωζάνης; Θα έπρεπε αν μη τι άλλο να προβληματιστούν στο ΣΥΡΙΖΑ για τα πολύ χαμηλά ποσοστά που πήραν οι συνδυασμοί του, ουσιαστικά πάτωσαν, στις περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας.
Δεύτερον, ακόμα να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας στο ερώτημα αν υιοθετεί την άποψη δικού του υποψήφιου ευρωβουλευτή ότι είναι εθνικοί μειοδότες όσοι υποστήριξαν το σχέδιο Ανάν. Για την ιστορία, ο τότε ΣΥΝ είχε ταχθεί μαζί με το ΓΑΠ (τι σύμπτωση) υπέρ του σχεδίου Ανάν το 2004.

Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου