VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών.





 Τις Τοπικές Κοινότητες Κυρακαλής, Μυρσίνης, Πριονίων, Καλλιθέας, Μικρολιβάδου και Κρανιάς επισκέφθηκε το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 ο
Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του ομιλιών και συναντήσεων με τους δημότες του Δήμου Γρεβενών, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους  του συνδυασμού του.










Ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου Υποψήφιος για το Δήμο Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης απευθυνόμενος στους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στις ομιλίες του, αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο και στις δράσεις της Δημοτικής Αρχής τονίζοντας ότι από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Καλλικρατικού Δήμου Γρεβενών, παρά τα τεράστια προβλήματα με τα οποία ήρθαμε αντιμέτωποι, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων και τα καταφέραμε.

Αποδείξαμε τόνισε ότι μπορούμε να κάνουμε έργο ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Κάποιοι προσπαθούν να μηδενίσουν αυτό το έργο. Εμείς τους απαντάμε με έργα και όχι με λόγια. Με έργα που σας τα παρουσιάσαμε στους απολογισμούς μας. Γιατί εμείς θέλουμε τον πολίτη ενημερωμένο για όσα έγιναν και γίνονται στο δήμο Γρεβενών και συνέχισε: «νοικοκυρέψαμε το Δήμο από τα τεράστια χρέη που μας κληρονόμησε ο Καλλικρατικός Δήμος Γρεβενών, βάλαμε τέλος στις παθογένειες χρόνων, διεκδικήσαμε όσα μας ανήκουν για να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στον τόπο μας. Είχαμε δεσμευθεί να μην αφήσουμε καμία ευκαιρία χαμένη και το κάναμε πράξη. Δώσαμε λύση σε χρόνια προβλήματα και φροντίσαμε την καθημερινότητα των δημοτών μας. Διεκδικήσαμε και υλοποιήσαμε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους μας. Βεβαίως τόνισε και κάναμε λάθη για τα οποία και σας ζητούμε συγγνώμη, αλλά λάθη δεν κάνει όποιος δεν δουλεύει. Με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης απέναντι σας κατέληξε ο κ. Κουπτσίδης θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Και σε αυτήν την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας, για να πάμε όλοι Μαζί τα Γρεβενά ακόμη πιο μπροστά».

Τέλος αναφερόμενος στη σύνθεση του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» τόνισε ότι το στελεχώνουν άνθρωποι καταξιωμένοι σε επαγγελματικό, κοινωνικό και επιστημονικό επίπεδο. Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα με γνώση, εμπειρία και διάθεση για δουλειά και προσφορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου