ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιου και Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή σε δημ. διαμερίσματα των Γρεβενών (Φωτογραφίες)

 Συνεχίζοντας τις επισκέψεις και τις επαφές με τους πολίτες των Γρεβενών ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος,
συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για την Δυτική Μακεδονία», το Σάββατο 3 Απριλίου, το πρωί επισκέφτηκαν τις τοπικές κοινότητες του Δεσπότη, του Σιταρά και της Πηγαδίτσας.

Το απόγευμα συνεχίστηκε το πρόγραμμα των επαφών με τις επισκέψεις στον Πόρο, την Μικροκλεισούρα, το Πιστικό και την Κνίδη με την παρουσία του επικεφαλή του συνδυασμού υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή, ο οποίος συνδιαλέχτηκε με τους συμπολίτες μας και τόνισε για άλλη μια φορά ότι το έμπρακτο ενδιαφέρον και η μέριμνα για την Π.Ε. Γρεβενών είναι αμείωτο και αυτό είναι κάτι που θα αποδεχτεί με πράξεις και απτές παρεμβάσεις στο μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες:


2 σχόλια:

  1. Kύριε αντιδήμαρχε,γιώργο ουζουνίδη ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας.άνθρωπος με Α κεφαλαίο.άξιος !! κ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ. ΑΠΛΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ,ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ. Ζ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή