VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ο άνθρωπος που έσπασε τα ρεκόρ -Τρεις συλλήψεις, δύο εγγυήσεις και μία καταδικαστική απόφαση μέσα σε επτά ώρες

«Επαιξε» με την τύχη του, αλλά έχασε. Ο λόγος για έναν άνδρα από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ο οποίος μέσα σε επτά ώρες κατάφερε το ακατόρθωτο. Συνελήφθη τρεις φορές, κατέβαλε δύο εγγυήσεις και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης!
Ολα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το upi.com όταν αρχικά επιχείρησε να προμηθευτεί ηρεμιστικά χάπια με πλαστή συνταγή. Οι άνδρες της Αστυνομίας τού πέρασαν χειροπέδες, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση.

Λίγες ώρες αργότερα, κατευθύνθηκε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, η οποία είχε προχωρήσει με περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο μετά από καταγγελία για οικογενειακό διαπληκτισμό. Αυτή ήταν και η δεύτερη φορά που συνελήφθη και που κατέβαλε εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, ωστόσο, ότι την ίδια ημέρα ο άνδρας αυτός θα περνούσε άλλη μία φορά από τα κρατητήρια. Αφού αφέθηκε ελεύθερος τη δεύτερη φορά και επιστρέφοντας στο σπίτι του, τον περίμεναν αστυνομικοί για να του περάσουν χειροπέδες για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων. Μετά την τρίτη σύλληψή του μέσα σε μόλις 7 ώρες, τελικά καταδικάστηκε σε δεκαήμερη φυλάκιση.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου