ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Βρετανός εκατομμυριούχος κρατούσε μοντέλα φυλακισμένα στην Ισπανία!... (ΦΩΤΟ)...


Ο 56χρονος Βρετανός εκατομμυριούχος Shaja Shojai, ιρανικής καταγωγής, κατηγορείται από εννέα γυναίκες ότι τις κρατούσε παρά τη θέλησή τους σε... έπαυλη στο τουριστικό θέρετρο Costa del Sol στην Ισπανία.

Αρχικά η μία από τις γυναίκες πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο Βρετανός κρατά φυλακισμένες δέκα γυναίκες και ασκεί σε αυτές ενδοοικογενειακή βία, ενώ παράλληλα τις κρατά κλεισμένες σε έπαυλη και τους επιτρέπει την έξοδο μόνο με την συνοδεία του οδηγού του.


Στη συνέχεια οι υπόλοιπες εννέα γυναίκες κατήγγειλαν και αυτές τον 56χρονο άνδρα και υποστήριξαν ότι κοιμόταν μαζί τους εκ περιτροπής και έχουν αποκτήσει επτά παιδιά ηλικίας από εννέα μηνών μέχρι επτά ετών. Οι γυναίκες, που κατάγονται από χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, δήλωσαν στην ισπανική αστυνομία ότι συνάντησαν τον άντρα στο Λονδίνο, όπου φοιτούσαν σε σχολή μοντέλων και αυτός τους υποσχέθηκε καριέρα στην Ισπανία, όπου και τον ακολούθησαν.

Ο άντρας συνελήφθη και είπε στην ισπανική αστυνομία ότι οι γυναίκες λένε ψέματα, απλά εργάζονται στις επιχειρήσεις του και έκαναν μαζί του παιδιά, επειδή οι ίδιες δεν ελάμβαναν τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Ο 56χρονος κατέβαλε χρηματική εγγύηση και αφέθηκε προς το παρόν ελεύθερος, ενώ οι γυναίκες έχουν λάβει ψυχολογική υποστήριξη.

Η ισπανική αστυνομία έχει ζητήσει από τις βρετανικές αρχές να συνεργαστούν στην περαιτέρω διερεύνηση του θέματος, ενώ στο μεταξύ έχουν απαγορεύσει με περιοριστικά μέτρα στον 56χρονο να συναντά τις γυναίκες.

Σημειώνεται ότι ένας από τους εργαζόμενους στον Βρετανό επιχειρηματία, καθώς και ένας γείτονας, δήλωσαν ότι οι γυναίκες, που ήταν πολύ όμορφες, δεν έδειχναν ότι παραμένουν στην έπαυλη χωρίς την θέλησή τους και παρατήρησαν ότι ήταν άψογα ντυμένες με επώνυμα ρούχα.

dinatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου