ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ξαφνικός «πόλεμος» Αγγελοπούλου - Μαρινάκη!

Τα μεγάλα μαχαίρια στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας άρχισαν να βγαίνουν πριν καλά – καλά κλείσουν οι κάλπες και η πολιτική ζωή μπεί σε νέα φάση, με φόντο τον Πειραιά και τη νίκη του Μώραλη.

Τα μεγάλα μαχαίρια στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας άρχισαν να βγαίνουν πριν καλά – καλά κλείσουν οι κάλπες. Και πλέον –εφόσον και ο κόσμος το επέλεξε- μπαίνει σε νέα φάση η πολιτική ζωή του τόπου με φόντο τον Πειραιά και τη νίκη του Μώραλη.
Ο ξαφνικός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ της Γιάννας Αγγελοπούλου και του Βαγγέλη Μαρινάκη ίσως να κρύβει πολλά, τα οποία σιγά – σιγά θα αποκαλυφθούν. Και δεν ήταν καθόλου τυχαία η επανεμφάνιση της «ισχυρής κυρίας» των Ολυμπιακών Αγώνων χθες την ημέρα των εκλογών στον Alpha. Είναι φανερό ότι η Γιάννα βγήκε όχι απλά για να εκθέσει τις απόψεις της αλλά για να επιτεθεί στον Μαρινάκη και σε πανελλήνια μετάδοση να κάνει γνωστό τον επιχειρηματικό πόλεμο που ξεκινά. Η κ. Αγγελοπούλου τόνισε ότι δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες η ίδια:
«Δεν επιθυμώ, δεν είναι στις βλέψεις μου, δεν είναι στη σκέψη μου να κάνω πολιτικό κόμμα», ενώ τόνισε πως έχει ανοίξει ο ορίζοντας σε «νέες πολιτικές δυνάμεις και σε άλλα κόμματα. Σε πάρα πολλές νέες δυνάμεις».
«Βλέπω μια ισορροπία στο αποτέλεσμα η οποία είναι καλοδεχούμενη για μένα», τόνισε, σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα, συμπληρώνοντας ότι «συνδυασμοί που εμφανιζόταν να έχουν την μερίδα του λέοντος έχουν καταποντιστεί».
«Αυτό είναι ευχάριστο για τον κόσμο και την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και κάπου εκεί ξεκίνησε η ναυμαχία του Πειραιά.
«Υπάρχουν επικίνδυνα αποτελέσματα, όπως η Χρυσή Αυγή και ο Μαρινάκης στον Πειραιά», είπε και επεξήγησε: «Είδατε τι γίνεται όλο αυτό το διάστημα στον Πειραιά. Μην μιλάτε για επιχειρηματίες. Όταν εμφανίζονται μπράβοι, Χρυσαυγίτες που δεν ξέρουμε τι κάνουν και άλλα, τι να πω;» πρόσθεσε η κυρία Αγγελοπούλου και συνέχισε: «Δεν υπάρχει Μώραλης. Εμείς οι επιχειρηματίες βλέπουμε μόνο Μαρινάκη», σχολίασε και υποστήριξε πως «όταν τέτοιοι επιχειρηματίες εμπλέκονται στην πολιτική, συκοφαντούν τους σοβαρούς επιχειρηματίες».
Με λίγα λόγια ένα παλιό επιχειρηματικό τζάκι όπως η οικογένεια Αγγελόπουλου, εφοπλιστές μην ξεχνάμε, επιτέθηκε σε ένα νέο φαινόμενο σε επιχειρηματικό και πολιτικό επίπεδο, στον Μαρινάκη, τον Κόκκαλη και τους λοιπούς εφοπλιστές που τον στήριξαν.
Άμεση ήταν η απάντηση του Μαρινάκη ο οποίος μέσω του… δημάρχου του Γ. Μώραλη τόνισε: «Η συγγραφέας Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα. Καμμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτή, την αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει, αφηγούμενη αυτό».
Ξεκάθαρες οι αιχμές και η προσωπική επίθεση στη ζωή και το έργο της Γιάννας, κάτι που σίγουρα δεν θα μείνει αναπάντητο.
Και το ερώτημα που πλανάται είναι γιατί τώρα και για ποιο λόγο ο πόλεμος που ξέσπασε; Ζήλεψε η Γιάννα την… είσοδο του Μαρινάκη στην πολιτική; Θα ήθελε και η ίδια να κάνει κάτι τέτοιο στον δήμο της Αθήνας ή στην κεντρική πολιτική σκηνή; Μπορεί. Άλλωστε, είναι γνωστή η προσέγγιση της κ. Αγγελοπούλου στην Κουμουνδούρου.
Μπορεί όμως να κρύβεται και κάτι πιο βαθύ και πιο… διαπλεκόμενο. Οι μπίζνες είναι πολλές, οι δύο οικογένειες δραστηριοποιούνται στη θάλασσα, ποιος ξέρει τι μπορεί να έχουν να μοιράσουν.
Εκτός κι αν η Γιάννα μίλησε εκ μέρους όλων των επιχειρηματιών οι οποίοι ανησυχούν με φαινόμενα τύπου Μαρινάκη...

Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου