ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ιδού η «Νέα Ελλάδα» που ευαγγελίζεται ο Τσίπρας

Τελικά δεν πρέπει να εξοργίζεται κανείς με την κλοπή του συνθήματος «Νέα Ελλάδα» από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αντιθέτως, στη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι που ο Τσίπρας τους δίνει μια ακόμη ευκαιρία να αποδείξουν ποιοι είναι αυτοί που ζητούν από τον ελληνικό λαό την ψήφος του για να στήσουν τη νέα... Αριστερή Ελλάδα.
«Εμείς μαζί με το λαό θα φτιάξουμε τη Νέα Ελλάδα κι όχι ο Σαμαράς που εκπροσωπεί την παλιά Ελλάδα», είπε πρόσφατα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ την Τρίτη φαρδύς – πλατύς υπήρχε ο τίτλος: «Ο Σαμαράς μαριονέτα του Μπαρόζο» στην ιστοσελίδα neaellada.gr η οποία ανήκει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αναμένουμε, λοιπόν, τη νέα Ελλάδα που ευαγγελίζεται ο κ. Τσίπρας, ωστόσο, ήδη την φανταζόμαστε. Κι αν θέλει ο ελληνικός λαός ας δώσει τη δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ να την υλοποιήσει. Τι είναι η Νέα Ελλάδα που σκέφτεται η... αριστερή διακυβέρνηση;
1.Η Νέα Ελλάδα θα έχει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Παναγούλης να μιλάνε για κρεμάλες, λιντσαρίσματα ή Ειδικά Δικαστήρια. Ή σαν τον Διαμαντόπουλο που έχει έτοιμο το σχέδιο για τα νέα... γουναράδικα που θα μας περιμένει ντυμένος Παπά Σούρας.
2.Η Νέα Ελλάδα θα έχει νόμισμα τη δραχμή ή την ευρωδραχμή και διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα είναι ο αειθαλής Μανώλης Γλέζος ο οποίος θα αποφασίζει για αναγκαστικό δανεισμό από τους πολίτες.
3.Η Νέα Ελλάδα θα έχει υπουργούς Οικονομικών τον Σταθάκη και τον Τσακαλώτο που ξέρουν από επενδύσεις σε ξένα ομόλογα, επομένως θα μας πουν τι θα κάνουμε με το χρέος της χώρας
4.Η Νέα Ελλάδα θα έχει υπουργό Δημόσιας Τάξης τον Σακελλαρίδη ο οποίος θα διώξει τους αστυνομικούς από το κέντρο της Αθήνας και θα κάνουν πάρτι οι μπαχαλάκηδες και οι μετανάστες.
5.Η Νέα Ελλάδα θα ανοίξει τις πύλες της χώρας και θα μπαίνουν χωρίς έλεγχο οι πάντες, διότι στην αριστερή Ελλάδα υπάρχει μόνο αλληλεγγύη στους πικραμένους όλης της γης. Θα ρίξουν το δίχτυ στον Έβρο και θα σταματήσουν οι περιπολίες στο Αιγαίο για να μην ενοχλούνται οι διακινητές παράνομων μεταναστών.
6.Στη Νέα Ελλάδα οι μπαχαλάκηδες θα σπάνε και το κέντρο της Αθήνας και η Αστυνομία θα τους μοιράζει λουλούδια αφού ο αφοπλισμός της ΕΛΑΣ θα είναι η πρώτη ενέργεια της αριστερής κυβέρνησης. Οι μολότοφ και τα γκλομπ που σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη είναι είδη οικιακής χρήσης θα πωλούνται στα σούπερ μάρκετ ή θα τα κάνουμε παραγγελία από την ιστοσελίδα της neaellada.gr.


Ιδού η «Νέα Ελλάδα» που  ευαγγελίζεται ο Τσίπρας photo - 1
7.Στη Νέα Ελλάδα του Τσίπρα οι τρομοκράτες θα αλωνίζουν, θα βάζουν βόμβες και θα απειλούν τους πάντες και κανείς δεν θα τους πειράζει. Ακόμη και ο Ξηρός με τον Μαζιώτη μπορεί να πάρουν αμνηστία και θέσεις στον κρατικό μηχανισμό. Εκτός βέβαια κι αν στη αριστερή Νέα Ελλάδα εξαλειφθεί το φαινόμενο της τρομοκρατίας για... ευνόητους λόγους.
8.Στην κόκκινη Νέα Ελλάδα θα καταληφθούν όλα τα κενά δημόσια κτίρια και θα δοθούν στους αλληλέγγυους. Πολλές «Βίλες Αμαλία» θα δημιουργηθούν σε όλη τη χώρα σαν κύτταρα ανάπτυξης ιδεών και κοινωνικής πάλης.
9.Στη Νέα Ελλάδα η οικονομία δεν θα στηρίζεται από τους άθλιους καπιταλιστές του εξωτερικού αλλά στα δικά της πόδια. Γι’ αυτό και ξεκινούν οι γεωτρήσεις για πετρέλαιο ώστε να μην έχουμε ανάγκη κανέναν διαπλεκόμενο πετρελαιά. Αν δεν βρούμε πετρέλαιο τότε μπορεί να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για πετρέλαιο από τον σύντροφο Μαδούρο της Βενεζουέλας. Μπορεί να μην ήρθε ποτέ στην «κόκκινη» Καισαριανή αλλά με την αριστερή κυβέρνηση θα έρθουν οι καραβιές και θα πλημμυρίσει η Ελλάδα με φθηνό πετρέλαιο.
10.Στη Νέα Ελλάδα οι μισθοί θα απογειωθούν και οι συνταξιούχοι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια διότι λεφτά υπάρχουν και μόνο οι αριστεροί ξέρουν να τα ξετρυπώνουν.
11.Στη Νέα Ελλάδα δεν θα τολμάνε οι ξένοι και οι Έλληνες επενδυτές να κάνουν επενδύσεις που δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα πλακώνουν το βράδυ τα κομάντο και θα τα καίνε και θα τα διαλύουν όλα. Θα υπάρχει ειδικό γραφείο έγκρισης επενδύσεων διότι δε μπορεί μια αριστερή κυβέρνηση να αφήνει ανεξέλεγκτη την επιχειρηματικότητα.
12.Στη Νέα Ελλάδα θα προσληφθούν καμιά 200αριά χιλιάδες Έλληνες διότι το δημόσιο άδειασε τα τελευταία χρόνια. Επομένως, προκειμένου να μειωθεί η ανεργία, κι αφού επενδύσεις δεν θα γίνονται μόνο ο δημόσιος τομέας μπορεί να ανοίξει τις πύλες του. Τώρα ποιος θα πληρώσει είναι άλλο θέμα.
13.Στη Νέα Ελλάδα η μιζέρια και η φτώχεια θα αντικατασταθούν από τα χαρούμενα αριστερά παιδιά που θα λένε τραγουδώντας «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα... Αλέξη».
14.Στη Νέα Ελλάδα τα βρόμικα μνημονιακά σκουπίδια της Δούρου θα εξαφανιστούν και μόνο ευωδία θα βγάζουν τα αντιμνημονιακά σκουπίδια της Αριστεράς.
15.Στη Νέα Ελλάδα θα γίνονται πάντα δημοψηφίσματα, θα αντικατασταθεί η νομοθετική εξουσία από τις κάλπες.
16.Στη Νέα Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν θα υπάρχουν διαπλεκόμενοι, νταβατζήδες και εθνικοί προμηθευτές. Εκτός από εκείνους που βοήθησαν τον ΣΥΡΙΖΑ να ανέλθει στην εξουσία. Το όνομά τους ξεκινά από Κ και τελειώνει -λης, από Μ και τελειώνει σε -ακης κ.λπ. Βέβαια υπάρχουν και οι «αφανείς» επιχειρηματίες της δραχμής που έχουν ποντάρει τα πάντα στον Τσίπρα. Θα τον κάνουν πρωθυπουργό και θα κυβερνήσουν μαζί του. Στα πετρέλαια, την ενέργεια, τον τζόγο, τα μέσα ενημέρωσης.
17.Στη Νέα Ελλάδα η ΕΡΤ θα ξανανοίξει και ο Καλφαγιάννης θα γίνει πρόεδρός της.
18.Στη Νέα Ελλάδα η Ραχήλ Μακρή μπορεί να γίνει υπουργός Παιδείας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπουργός Δικαιοσύνης. Και τότε θα δείτε τι πάει να πει εθνική παιδεία και δικαστικό σύστημα. Αλίμονο σε όποιον πείραξε την ξανθιά κώμη της Ραχήλ και τη... ρητορική δεινότητα της Ζωής.
19.Στη Νέα Ελλάδα οι Τσουκαλάδες του συνδικαλισμού θα ξαναστήσουν τα μαγαζάκια που τους χάλασε η κρίση.
20.Στη Νέα Ελλάδα του κ. Τσίπρα οι Κορτζίδηδες θα μένουν ατιμώρητοι.
Αυτά κι άλλα πολλά θα έχει η Νέα Ελλάδα που ανοίγεται μπροστά μας και που έσπευσε να κατοχυρώσει ο κ. Τσίπρας. Αυτό το κοπιράιτ το έχει μόνο η Αριστερά και κανείς άλλος. Του την χαρίζουμε λοιπόν αυτή τη Νέα Ελλάδα.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου