VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Brazilian … θάμνος !

Επειδή εδώ και καιρό η αποτρίχωση μπικίνι «γυαλί», δηλαδή ούτε μια τρίχα στο αιδοίο, δέχεται διάφορα πλήγματα, οι προχωρημένοι αισθητικοί αποφάσισαν να κάνουν κάποιες τροποποιήσεις στο διάσημο brazilian…


Μια από τις νέες τάσεις για την αποτρίχωση εκεί κάτω, είναι το brazilian – θάμνος ή αλλιώς full-bush brazilian. Το ονοματάκι ακούγεται αρκετά οξύμωρο, αφού το brazilian είναι συνώνυμο της ολικής αποτρίχωσης, όμως είναι ένας όρος που περιγράφει πολύ καλά αυτό γίνεται:

Εξωτερικά το αιδοίο έχει ένα 70s look (δηλαδή είναι φουλ στην τρίχα) όμως πιο μέσα, δηλαδή τα χείλη του αιδοίου και η περιοχή από πίσω είναι εντελώς αποτριχωμένη.

Οπως γράφει το New York Magazine αυτή η νέα μόδα έχει μεγάλο σουξέ στις hipsters της πόλης. Οπως λέει μια από τις κοπέλες που το έχει δοκιμάσει το διάλεξε γιατί από τη μια θέλει να έχει κανονικά γυναικείο look εκεί κάτω (δηλαδή όχι σαν το πράμα της Barbie) και από την άλλη θέλει να ευχαριστιέται το καθαρό στοματικό.

Τώρα το τι ακριβώς θέλουν οι άντρες είναι μια άλλη ιστορία, αφού φαίνεται πως μάλλον έχουμε εθιστεί στο full brazilian…69magazine
 

okokoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου