ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ζωγραφίζει με τον κόλπο, πετώντας χρώμα από το αιδοίο της! [photos + video]!!

Μετά τη ζωγραφική με το στόμα και τα πόδια έρχεται η ανατρεπτική ζωγραφική με το..
αιδοίο!
Αν νομίζετε ότι είναι κάποιο αστείο το βίντεο που βλέπετε έρχεται να σας διαψεύσει και να σας αποδείξει τη δύναμη του ΚΟΛΠΟΥ!

Η Ελβετή performance artist Μάιλο Μόιρ, βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο να εκφράσει την καλλιτεχνική της φύση! Ανέβηκε λοιπόν, σε ένα μεταλλικό βάθρο ολόγυμνη και έσπρωξε από τον κόλπο της αβγά τα οποία είναι γεμισμένα με μελάνι και ακρυλική μπογιά, μιμούμενη τη διαδικασία της γέννας.

Τα αβγά εκσφενδονίζονται πάνω σε έναν λευκό καμβά δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο έργο, προερχόμενο από τον «εσωτερικό κόσμο» της γυναίκας. Στη συνέχεια διπλώνει τον καμβά σαν ένα σεντόνι και έτσι δημιουργείται ο… πίνακας ζωγραφικής!!!

Το καλλιτεχνικό όνομα της Μάιλο είναι «PlopEgg» και το εντυπωσιακό θέαμα το προσέφερε στα πλαίσια της Art Cologne 2014 που διοργανώνεται στην Γερμανία.

Η ίδια δηλώνει ότι αυτό το είδος της τέχνης, δηλαδή μια γυναίκα με τα γόνατα λυγισμένα και ο ήχος του αβγού που σπάει στο έδαφος, παραπέμπουν στην ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ των γυναικείων γεννητικών οργάνων.


Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη «καλλιτέχνης» δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί, μιας και πέρυσι στο πλαίσιο μιας άλλης performance, είχε κυκλοφορήσει όπως την «γέννησε η μανούλα της», χωρίς ίχνος ρούχων δηλαδή, στα μέσα μαζικής μεταφοράς του Düsseldorf.



Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν και θα το ονομάσουν... τέχνη!

tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου