ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ξεδιπλώνεται όλο το ανθρώπινο κουβάρι γύρω από την 27χρονη που εκδιδόταν

PORNH

Η ταρίφα της ήταν 100 ευρώ. Αυτή μόλις 27 και ήταν η …εύκολη εκτόνωση για τους αγοραίους του έρωτα, στον Πύργο.


Μια θλιβερή ιστορία κρύβεται πίσω από την υπόθεση που αποκάλυψε το αστυνομικό δελτίο, με πρωταγωνίστρια τη νεαρή που εκδιδόταν στον Πύργο και έναν 69χρονο απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας, που ήταν ο άνθρωπος που την συνόδευε στα ραντεβού και κατηγορείται για μαστροπεία. Τα όσα συνέβαιναν είχαν περιέλθει σε γνώση των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν γίνει προσπάθειες να βοηθηθεί αυτή και άλλα συγγενικά της πρόσωπα, ακόμα και από κοινωνικό λειτουργό, προφανώς χωρίς επιτυχία…
Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, είχαν να προσεγγίσουν την υπόθεση με μεγάλη προσοχή και λεπτότητα λόγω της ιδιαιτερότητάς της, με προσοχή για την τοπική κοινωνία που δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοια φαινόμενα.
Υπήρχαν λοιπόν πληροφορίες πως η 27χρονη από χωριό του Πύργου, εκδιδόταν έναντι αμοιβής χωρίς τις σχετικές για το επάγγελμα άδειες, σε διάφορους χώρους, κυρίως σε σπίτια ευκατάστατων κυρίων. Άλλωστε και η αμοιβή της… 100 ευρώ η ερωτική συνεύρεση, δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητη!
Ένας νεαρός αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και επικοινώνησε με τον 69χρονο άντρα που κανόνισε και το ραντεβού με την 27χρονη το μεσημέρι της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της πόλης.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου