ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Αυτές είναι οι 5 δασκάλες που έκαναν ΣEX με κάποιον μαθητή τους

Είτε είσαι στο κολλέγιο , γυμνάσιο η πανεπιστήμιο , είναι το ίδιο πράγμα όταν έχεις μια σέξι δασκάλα και η φαντασία του μαθητή τον ξεπερνά…..

Μερικοί από αυτούς τους εκπαιδευτικούς έχοντας επίγνωση των πλεονεκτημάτων τους έχουν την ευκαιρία να σπάσουν τον πάγο με μερικούς από τους μαθητές τους, αλλά αυτό απαγορεύεται . Έτσι αυτές οι κυρίες βρέθηκαν ενώπιων του δικαστή… Εδώ είναι 5 παραδείγματα από μάλλον σέξι εκπαιδευτικών.

1. Sarah Jones
Αυτή η δασκάλα ήταν 27 χρόνια στο Ohio College και συνεληφθεί να κάνει σεξ με ένα 17χρονο μαθητή της. Σήμερα δεν είναι πλέον δασκάλα , χώρισε με τον άντρα της και συνεχίζει την σχέση της με τον εν λόγω σπουδαστή.

 2. Hope Jacoby
Αυτή η νεαρή καθηγήτρια 23 χρονών συνελήφθη την τελευταία ημέρα του σχολείου να κάνει σεξ με έναν μαθητή της ηλικίας 14 με 17 ετών.
 3. Lindsay Massaro
Η κυρία 3  Massaro 26 ετών κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ στο αυτοκίνητο της με έναν 15χρονο μαθητή. Ο πατέρας του θύματος εξεπλάγην με την σκηνή και ειδοποίησε την αστυνομία. Όμως ο νεαρός άντρας είπε ότι το ευχαριστήθηκε πολύ.

 4. Lisa Glide
Ένα χρόνο φυλακή και 5 χρόνια δοκιμασίες για την κυρία Glide η οποία κοιμήθηκε 2 φορές με έναν 17χρονο φοιτητή , ο οποίος συνεχίζει να υπερασπίζεται την δασκάλα του λέγοντας : «Εγώ ήμουν που ξεκίνησα την επαφή , δεν ήμουν πια ένα νεαρό αγόρι και σίγουρα δεν ήμουν ένα σεξουαλικό αρπακτικό»


 5. Carrie McCandless
45 μέρες φυλακή για αυτήν την καθηγήτρια από το Κολοράντο μετά από  σεξ με μια 17χρονη φοιτήτρια κατά την διάρκεια μιας εκδρομής σε ένα κάμπινγκ με όλη την τάξη , όπου παρείχε αρκετό αλκοόλ…



aniwthoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου