ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

9 συμβουλές για να κυκλοφορείτε άνετοι κι ωραίοι στην παραλία

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΕίτε θέλετε φέτος επιτέλους να βάλετε εκείνο το φωσφοριζέ μπικίνι, είτε απλά δεν θέλετε να κυκλοφορείτε τυλιγμένοι με την πετσέτα, πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για να εστιάσετε στη φυσική κατάσταση των κοιλιακών σας.


Ακόμα και αν το καλοκαίρι δεν έχετε καν σκοπό να βγείτε στις παραλίες, γιατί δεν είστε θαλασσινός τύπος (και δικαιωμά σας), όλοι προτιμούν και προτιμούμε μια κοιλιά πιο επίπεδη και κάπως περισσότερο σμιλεμένη, καθώς καλώς ή κακώς με αυτά τα πρότυπα μεγαλώσαμε.
Χωρίς ωστόσο, να ενισχύσουμε τις ψευδαισθήσεις σας, ότι είναι εύκολο κάτι τέτοιο, υπάρχουν μερικές τακτικές που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην κοιλιά-σανίδα που βλέπετε στα περιοδικά, που βέβαια, για να είμαστε και ειλικρινείς, είναι δημιούργημα ενός επιδέξιου χρήστη του photoshop.
Εσείς όμως θα είστε αληθινοί και όχι απλά μια φωτογραφία σε γλασέ χαρτί, γιατί θα έχετε ακολουθήσει τις παρακάτω  9 συμβουλές.
Προσαρμόστε την πείνα σας
Θα έχετε παρατηρήσει οι ίδιοι πως τις περιόδους που τρώτε μεγάλα και πλούσια γεύματα, πεινάτε ακόμα περισσότερο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι αισθητήρες του στομάχου χάνουν μέρος της ευαισθησίας τους, στέλνοντας στον εγκέφαλο το μήνυμα, ότι δεν έχετε χορτάσει, ακόμα και αν έχετε φάει παραπάνω από όσο σας αναλογεί.
Ρυθμίστε ξανά αυτούς τους αισθητήρες, τρώγοντας σωστές μερίδες με τροφές χαμηλών λιπαρών, φυτικές ίνες, φρούτα και λαχανικά, τα οποία θα ικανοποιήσουν αποτελεσματικότερα την πείνα σας και θα στέλνουν  τα σωστά μηνύματα στον εγκέφαλό σας.
Ξεκινήστε με ένα γκρέηπφρουτ
Η οξύτητα του γκρέηπφρουτ καθυστερεί τη διαδικασία της πέψης, με αποτέλεσμα να νιώθετε χορτάτοι για περισσότερο διάστημα. Επιπλέον, μισό γκρέηπφρουτ, περιέχει το 64 της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης σε βιταμίνη C.

Δείτε τους φίλους σας… περπατώντας
Αντί να κάτσετε για ακόμα μια φορά σε ένα μπαρ, πίνοντας κοκτέηλ, το οποίο ακούγεται ομολογουμένως δελεαστικό, απολαύστε την παρέα των φίλων σας κάνοντας μια βόλτα στην πόλη. Μπορεί στην αρχή να δεχθείτε τις διαμαρτυρίες τους, αλλά μια παρέα στη γυμναστική δίνει το κίνητρο που πολλοί δεν έχουν για να γυμναστούν και θα σας ευγνωμονούν όλοι όταν περάσει ο καιρός και χωρίς να το καταλάβουν θα έχουν αλλάξει, άρδην, τη φυσική τους κατάσταση.
Κλείστε την όρεξη σας με μια…σούπα...

Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου