ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Αρχιτέκτονας της "ραδιοτηλεοπτικής παράγκας" ο Π.Καψής

Στη σέντρα βγάζει τον πρώην υφυπουργό για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση Παντελή Καψή ο Νίκος Σίμος, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ο οποίος παραιτήθηκε

διαβλέποντας το σχέδιο για το μαύρο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Ο Νίκος Σίμος μέσα από τη στήλη του off the record στα «Παραπολιτικά», χαρακτηρίζει τον Παντελή Καψή «αρχιτέκτονα ραδιοτηλεοπτικής παράγκας». Του καταλογίζει πως υπήρξε αποτελεσματικός στην «αξιοποίηση» κολλητών από τη ΔΗΜΑΡ και κουμπάρων. Η θητεία του Π.Καψή κατά τον δημοσιογράφο ήταν μήνες απραξίας και επίδειξης ανικανότητας. Εν τω μεταξύ τα έργα και οι ημέρες του υφυπουργού έχουν αντίκτυπο και μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια για την Ευρωβουλή. Μια σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία για την προμήθεια συστήματος ελέγχου προσωπικού αποκαλύπτει εμμέσως πλην σαφώς τον αριθμό των εργαζομένων που προβλέπεται να απασχοληθούν στη ΝΕΡΙΤ. Όπως ρητά αναφέρεται στο σύστημα θα πρέπει να έχουν πρόσβαση μέχρι 1.000 εργαζόμενοι.

Στο τέλος Μαΐου το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ αποφάσισε την ανάθεση της προμήθειας ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στην εταιρεία 3Π Τεχνική Βιοτεχνική και Εμπορική Α.Ε. Το σύστημα θα πρέπει να περιλαμβάνει λογισμικά για τη μισθοδοσία, τη διαχείριση προσωπικού, τον προγραμματισμό και έλεγχο της απασχόλησης, τον έλεγχο των οδοιπορικών, υποσύστημα αυτόματης διασύνδεσης με την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, όπως και μια επιπλέον τράπεζα και «άδεια χρήσης για μέχρι 1.000 εργαζόμενους».

Η εταιρεία σύμφωνα με τη σύμβαση είναι υποχρεωμένη να διαθέσει το απαιτούμενο προσωπικό στη ΝΕΡΙΤ για τη λειτουργία του συστήματος και να εκπαιδεύσει τους διοικητικούς για μια εβδομάδα.


Η ανάθεση κοστολογείται 19.600 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου