ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Απίστευτο επεισόδιο μεταξύ Κεφαλογιάννη - Κατρούγκαλου



Το να βγαίνει ο Κατρούγκαλος και ο κάθε ένας άσχετος που έγινε πολιτικός επειδή πουλάει αντιμνημόνιο και άλλα κουραφέξαλα και να προσβάλλει τον πατέρα κάποιου είναι και άκομψο και ανόητο.



Μια ωραία παράσταση έζησε χθες ο ελληνικός λαός που είδε το πρωινό του Mega. Η μονομαχία Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον Γιώργο Κατρούγκαλο του ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε σε μια απίστευτη σύγκρουση, από αυτές που δεν βλέπουμε συχνά. Κι όλα αυτά μεταξύ δύο ευρωβουλευτών που θα μας εκπροσωπήσουν στις Βρυξέλλες.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Κατρούγκαλος που μέχρι προχθές δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του προσέβαλλε τον πατέρα του Κεφαλογιάννη. Είπε ότι είναι διαπλεκόμενος κι ότι έχει καταδικαστική απόφαση εναντίον του.

Ακολουθεί μέρος των επίμαχων διαλόγων

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Λέτε βλακείες όπως βλάκας είστε. Ο πατέρας μου ήταν ο μεγαλύτερος αντιστασιακός σε σχέση με πολλούς άλλους Κρητικούς.

Γιώργος Κατρούγκαλος: Και δεν ήταν διαπλεκόμενος;

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ο πατέρας μου;

Γιώργος Κατρούγκαλος: Και δεν ήταν διαπλεκόμενος; Ούτε εσείς είστε...

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ε, είστε ηλίθιος. Εσείς, ο ανόητος μιλάτε για τον πατέρα μου...

Αυτά μπροστά στην κάμερα γιατί από πίσω ειπώθηκαν χειρότερα. Όταν είπαν στον Κατρούγκαλο ότι δεν είναι αυτός ο Κεφαλογιάννης με την καταδίκη, αυτός αντί να ζητήσει συγγνώμη συνέχισε να μιλά για διαπλοκή και άλλα τέτοια ενώ είπε: «Ε εντάξει και τι έγινε θα βγω να ζητήσω συγνώμη και μετά θα πω ότι αυτός ο Κεφαλογιάννης είναι διαπλεκόμενος. Μα έχει πεθάνει ο άνθρωπος του έλεγαν οι υπόλοιποι στο τραπέζι.

Ακούγοντας αυτά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης οργίστηκε ακόμα περισσότερο και είπε
στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: έχεις 5 λεπτά να φύγεις γιατί θα σε πλακώσω στο ξύλο. Θα μου κλάσεις τα .... του απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος και συνέχισε, δεν είσαι απλά ηλίθιος, είσαι πολύ ηλίθιος.

Μάλιστα ο Μανώλης Κεφαλογιαννης ήταν τόσο έξαλλος ώστε έβαλε στο κινητό τηλέφωνο του το χρονόμετρο να μέτρα αντίστροφα για τα 5 λεπτά. Και οι δυο τελικά έφυγαν από το στούντιο βρίζοντας ο ένας τον άλλον βλάκα και ηλίθιο.

Παρά το γεγονός ότι αυτός δεν είναι πολιτικός πολιτισμός οφείλουμε να πούμε ότι ο Κεφαλογιάννης είχε δίκιο. Ο πατέρας του, Κώστας Κεφαλογιάννης ή Κουντοκώστας συμμετείχε στην απαγωγή του Γερμανού στρατηγού Κράιπε ίσως την κορυφαία στιγμή της Αντίστασης στην Κρήτη αλλά και στο σαμποτάζ της Δαμάστας. Όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία τον είχε τιμήσει και του είχε στήσει μέχρι και άγαλμα. Το να βγαίνει λοιπόν ο Κατρούγκαλος και ο κάθε ένας άσχετος που έγινε πολιτικός επειδή πουλάει αντιμνημόνιο και άλλα κουραφέξαλα και να προσβάλλει τον πατέρα κάποιου είναι και άκομψο και ανόητο. Αν αυτό είναι το ήθος της Αριστεράς, να τους χαίρονται τέτοιους βουλευτές.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου