ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Δεξιούς μπαμπούλες φαντασιώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Τα αντιδεξιά σύνδρομα πρέπει να αφυπνιστούν

Ξεκάθαρα για μηχανισμό υποκλοπών που παρακολουθεί τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου, μίλησε το Σάββατο ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ το τελευταίο διάστημα μιλάω με τον Αλέξη Τσίπρα και στα 10 δευτερόλεπτα κόβεται η γραμμή. Δεν το λέω για να τρομάξουμε το λέω για να είμαστε προσεκτικοί. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οι αντίπαλοι μας είναι αδίστακτοι».
Τα αντιδεξιά σύνδρομα πρέπει να αφυπνιστούν: σκοτεινοί μηχανισμοί παρακολουθούν τον παράνομο μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που ευαγγελίζεται την κοινωνική αλλαγή. Πιο πιθανό φαίνεται στα δέκα δευτερόλεπτα να τον βαριέται ο Αλέξης και να του το κλείνει στα μούτρα.
Υπήρξαν κι άλλες μαγικές τοποθετήσεις στην Κεντρική Επιτροπή:
Ο Γιάννης Μηλιός δήλωσε: «Δεν είναι δυνατόν να ζητιανέψουμε από τον κατιμά των μνημονιακών».
Λογικά ήθελαν τον Λοβέρδο, αλλά τους πρόλαβε η Κυβέρνηση και τον έκλεισε για την επόμενη σχολική χρονιά.
Από τη μεριά του ο Γιάννης Δραγασάκης επισήμανε: «Συμφωνώ ότι έχουμε προβλήματα, αλλά διαφωνώ με τις μηδενιστικές απόψεις ότι δεν έχουμε κόμμα. Τα προβλήματά μας είναι ελέγξιμα, αλλά ο λαός είναι πιο μπροστά από μας. Πρέπει να δούμε με ποιο τρόπο θα αντιστοιχηθούμε πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Πρέπει να αποκτήσουμε μηχανισμό μάθησης, να μπορούμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αυτό σημαίνει πρώτον, απολογισμός και δεύτερον αξιολόγηση».
Η αξιολόγηση στο κόμμα που αντιτίθεται σφόδρα σε οποιαδήποτε αξιολόγηση στην παιδεία, στην Υγεία, στη διοίκηση, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Για να συνεχίσει: «Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν πρόγραμμα το μνημόνιο. Τα κόμματα της επιφάνειας, του αφρού....όπως το Ποτάμι, δίνουν εύκολα παραδείγματα για την επιμήκυνση του χρέους για 80 χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια απρόβλεπτη κατάσταση για το σύστημα. Δε θέλουμε να γίνουμε μέρος του καρτέλ εξουσίας. Θέλουμε το πρόγραμμα να γίνει και πολιτική, και γύρω από αυτό το θέμα να γίνονται οι συγκρούσεις».
Καθώς λοιπόν δεν υπάρχει ούτε πρόγραμμα, ούτε πολιτική, είπαν να ξεκινήσουν από τις συγκρούσεις.
Ο Άλκης Ρήγος επισήμανε: «Όχι άλλη αναπαραγωγή εσωκομματικών βαρόνων και πατέρων, δε μπορούν τάσεις να λειτουργούν μέσα στο κόμμα ως κόμμα».
Θέλουν λίγη δουλίτσα ακόμη για να φθάσουν στα επίπεδα των βαρόνων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ας μην απογοητεύονται.
Ο Βαγγέλης Αποστόλου συμπλήρωσε: «Συμμαχίες σε επίπεδο κορυφής δεν μπορούν να υπάρξουν. Ούτε με το ΚΚΕ, ούτε με το ΠΑΣΟΚ. Ούτε να μοιράσουμε αριστερόσημα, ούτε να γίνουμε κολυμβήθρα του Σιλωάμ».
Κουπόνια ίσως για την οικονομική ενίσχυση της «επανάστασης»;
Ενώ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε: «Έχουμε ενιαίο κόμμα με ενιαία εκφώνηση; Όχι. Οχυρωνόμαστε πίσω από τις τάσεις, τις συνιστώσες για να κρατήσουμε κάποιους ρόλους. Και όλοι οι πολίτες λένε γιατί συνεχίζεται η πολυγλωσσία. Δεν καταθέσαμε τον καλύτερο μας εαυτό....χρειάζεται πρόγραμμα συγκεκριμένο, απλό, ρεαλιστικό, να ανοίξει ο διάλογος για μεγάλα ζητήματα».
Το θέμα είναι εμείς πότε θα κάνουμε «ανάληψη» τον καλύτερο σας εαυτό.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε από τη μεριά του: «Αντί η καμπάνια μας να είναι συμπύκνωση όλης της δουλειάς, την δώσαμε σε κάποιον που νόμιζε ότι είναι ένα τρικ. Πρέπει να πάμε κόντρα στα συνθήματα της «Νέα Ελλάδας. Το μνημόνιο είναι καθεστώς για μένα. Να επενδύσουμε σε ατζέντα μισθών συντάξεων, κοινωνικού κράτους, και όχι άλλο στην καταστροφολογία. Να πάμε μπροστά με τις αξίες και με τις προτάσεις μας».
Κόντρα στη Νέα Ελλάδα του Σαμαρά ή του Τσίπρα;
Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για καταστροφές λοιπόν . Τώρα ατζέντα παροχών. Άρα κάτι άλλαξε χωρίς εσάς για εσάς σύντροφοι…
Τέλος, ο Αλέκος Καλύβης τόνισε: «Στο όνομα των 180, αν αυτό μας οδηγεί σε συμμαχίες που δεν θα γινόντουσαν σε άλλες συνθήκες, να μην τις κάνουμε. Υπάρχει ανάγκη εκπόνησης ενός πολιτικού σχεδίου...πρέπει να οργανώσουμε την πολιτική συμμαχία από τα κάτω, να το κάνουμε όπως ο Τσάβες στη Βενεζουέλα. Ο στόχος της αυτοδυναμίας να περάσει από μια πλατιά συμμαχία από τα κάτω, αλλιώς θα μας κάνει ζημιά».
Στο όνομα των εκατόν ογδόντα για να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Κατά τα λοιπά ο Τσάβες δείχνει το δρόμο, όχι ο Μαραντόνα, που βλέπει Μουντιάλ με γυαλί ηλίου αλά Παϊτέρη.
 
Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου