ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Γιατί να πληρώνει ο πρωθυπουργός τα κόλπα του “παρακράτους” της ΝΕΡΙΤ;

Η νέα διοίκηση συνεχίζει το έργο της παλαιάς που αποπέμφθηκε είτε επειδή δεν είναι σε θέση να απογαλακτιστεί από παράκεντρα εξουσίας είτε επειδή δεν έχει ακόμη ενημερωθεί.


Νέα κρίση καλούνται να διαχειριστούν τα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης από την πλευρά της Ν.Δ. για τα καμώματα της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ με τος συνδικαλιστικές ενώσεις να τη σφυροκοπούν ανελέητα καταγγέλλοντας τον διαγωνισμό- ”παρωδία” που εξελίσσεται για τις υποτιθέμενες αξιοκρατικές προσλήψεις δημοσιογράφων στη νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση. Είναι όμως ευθύνη της κυβέρνησης τα κόλπα, τα τερτίπια και οι μηχανορραφίες ορισμένων παντός καιρού ΠΑΣόκων ή ΔΗΜΑριτών που αμαυρώνουν με τη στάση τους συλλήβδην την κυβέρνηση εκθέτοντας τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που ζητεί επιτέλους κάθαρση στην Αγία Παρασκευή;

Τι αναφέρουν οι μεγαλοσυνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ; Ότι εν πολλοίς καλούνται οι δημοσιογράφοι να «περάσουν από συνέντευξη», γεγονός που με βάση την προκήρυξη αποτελεί το δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού, αναφέροντας πως το πρώτο μέρος του παραμένει ανοικτό. Τι απαντά η ΝΕΡΙΤ προκειμένου να δικαιολογήσει για άλλη μια φορά τα αδικαιολόγητα; Η ΝΕΡΙΤ σε απάντησή της δηλώνει πως έχει αναρτήσει τον αναθεωρημένο πίνακα κατάταξης των υποψηφίων, όπως προέκυψε μετά από την εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν. Συμπληρώνει (όπως και την προηγούμενη φορά) πως “ο πίνακας αυτός δεν συνιστά τελικό Πίνακα Κατάταξης Επιτυχόντων και αποτυπώνει τη βαθμολογία με βάση τα τυπικά προσόντα των υποψηφίων και την εμπειρία τους”.

Αν ισχύουν όσα καταγγέλλονται προφανώς η νέα – καθαρή - διοίκηση συνεχίζει το έργο της παλαιάς που αποπέμφθηκε είτε επειδή δεν είναι σε θέση να απογαλακτιστεί από παράκεντρα εξουσίας είτε επειδή δεν έχει ακόμη ενημερωθεί. Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έχει πολύ πιο σημαντικά πράγματα με τα οποία οφείλει να ασχοληθεί, παραγγέλνει στους ιθύνοντες την απομάκρυνση, το ξήλωμα όλων αυτών των κυκλωμάτων και μάλιστα κατά το παρελθών το είχε ζητήσει σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΕΡΙΤ που έβαζε όμως τότε άλλες προτεραιότητες... Είναι προφανές ότι τα νήματα ακόμη κινούν κέντρα από το παλαιό βαθύ ΠΑΣΟΚ την ώρα που τα λάθη, τις όποιες αστοχίες και τις παραλείψεις χρεώνεται ο πρωθυπουργός.

Ο οποίος δεν θέλει να ακούει καν για στημένους διαγωνισμούς προσλήψεων στους οποίους έπαιρναν 200 μόρια μπόνους οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ με σκοπό την έντεχνα επικράτηση των εσωτερικών επιλογών της εταιρείας σε ανθρώπινο δυναμικό.

Το ίδιο συνέβη και με τους βαθμούς των πτυχίων όπου το απολυτήριο του Λυκείου έπαιρνε περισσότερα μόρια από τα πτυχία Πανεπιστημίου !

Η EBU δεν φέρνει την Άνοιξη

Οι συναντήσεις της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ με τον πρόεδρο της EBU, κ. Jean Paul Philippot, τη Γενική Διευθύντρια Ingrid Deltenre και τη Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών της Ένωσης, Jane Vizard, δεν είναι εύκολο να λύσουν τα προβλήματα.

Στη συνάντηση εργασίας, η αντιπροσωπεία της EBU ενημερώθηκε από τα μέλη της διοίκησης και τα στελέχη της ΝΕΡΙΤ σχετικά με την πρόοδο των διαδικασιών για την πλήρη λειτουργία του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν στην ολοκλήρωση της στελέχωσης της εταιρείας, τον επιχειρησιακό προγραμματισμό, τον προϋπολογισμό, την κατάρτιση του οργανογράμματος, τη σύνθεση και ποσόστωση του ραδιοτηλεοπτικού και διαδικτυακού περιεχομένου της ΝΕΡΙΤ, την παροχή καθολικής υπηρεσίας προς τους Έλληνες πολίτες, καθώς και τις απαιτούμενες ενέργειες για την ένταξή της ως πλήρους μέλους της EBU. Αρμόδια στελέχη της ΝΕΡΙΤ έκαναν σύντομη παρουσίαση των πεπραγμένων και των προγραμματισμένων ενεργειών στον τομέα ευθύνη τους, ενώ έδωσαν διευκρινίσεις στα ερωτήματα των εκπροσώπων της EBU.

Η Γενική Γραμματέας της EBU, κυρία Ingrid Deltenre, αναφέρθηκε στη βαθμιαία ανάπτυξη των λειτουργιών της ΝΕΡΙΤ και στην πρόοδο που έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση, εκφράζοντας την αισιοδοξία της ότι σύντομα θα αποτελέσει τακτικό μέλος της Ένωσης «μόλις ολοκληρωθεί η πλήρης ανάπτυξή της», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, κ. Αντώνης Μακρυδημήτρης, τόνισε ότι η εταιρεία βρίσκεται πλέον σε πλήρη λειτουργία, παρέχοντας ολοκληρωμένο και ποιοτικό ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της διοίκησης για την ανάπτυξη ενός ειλικρινούς και γόνιμου διαλόγου με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων με την EBU. Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, υπογραμμίζοντας ότι θα εξεταστούν οι παράμετροι και θα πραγματοποιηθούν όλα τα απαραίτητα βήματα για την ένταξη της ΝΕΡΙΤ στην Ένωση. Ομως πριν συμβεί αυτό, έχουν πολλά ακόμη βήματα να γίνουν στις εσωτερικές δομές της ΝΕΡΙΤ. Και εκεί ορισμένοι σκάβουν τον λάκκο όσων βγαίνουν μπροστά. Ο νοών νοείτω.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου