ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Έτοιμη να γράψει ιστορία η Ελλάδα

Αντίστροφα μετρά η εθνική μας ομάδα, για τον καθοριστικό αγώνα, με την Ακτή Ελεφαντοστού, το βράδυ της Τρίτης, που θα κρίνει τη συνέχεια της στο Μουντιάλ.




Το κλίμα στην ομάδα, είναι εξαιρετικό και τόσο οι παίκτες όσο και ο Φερνάντο Σαντος αισιοδοξούν ότι η Ελλάδα θα γράψει ιστορία και θα πανηγυρίσει για πρώτη φορά την πρόκριση της, στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Απέναντι από την εθνική μας η παρέα του Ντρογκμπά και του Τουρέ, που μεσοεπιθετικά είναι φωτιά αλλά αμυντικά έχει κενά και το μαρτυρά αυτό το γεγονός ότι έχει δεχτεί γκολ στα έντεκα από τα δώδεκα τελευταία της παιχνίδια.

Ο Φερνάντο Σάντος μετά την αποβολή του Κατσουράνη στο ματς με την Ιαπωνία είναι αναγκασμένος να προχωρήσει στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή στο αρχικό σχήμα.

Όπως γράφει το Megatv.com, ο Γιάννης Μανιάτης, αναμένεται να πάρει το ρόλο του καθαρού εξαριού μπροστά από τα δύο στόπερ, ώστε να περιορίσει με τα χιλιόμετρα του τα όπλα της Ακτής.

Θέση στην αρχική ενδεκάδα θα πάρει ο Γιώργος Καραγκούνης, στο πλευρό του Παναγιώτη Κονέ.

Στην επίθεση οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες στα τελευταία ματς με την Εθνική δεν πτοούν τον Φάνη Γκέκα, αλλά ούτε και τον Φερνάντο Σάντος που προτιμά να δώσει του δώσει και πάλι φανέλα βασικού.

Από την στιγμή που ο Μήτρογλου αντικαταστάθηκε στο ματς με την Ιαπωνία, αλλά και από το γεγονός ότι είχε ενοχλήσεις δύο μέρες μετά σε ένα νεύρο στα πλευρά, έχουν κάνει τον Γκέκα να κερδίζει στο νήμα τη θέση στην εντεκάδα.

Με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να μην διανύει το καλύτερο φεγγάρι στην καριέρα του και τον Φετφατζίδη να μένει σε ρηχά νερά με την Ιαπωνία (αν και θυσιάστηκε τακτικά λόγω της αποβολής του Κατσουράνη), ο Σάντος προβληματίζεται για την θέση στα δεξιά της επίθεσης.


Μικρό προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Σαλπιγγίδης καθαρά λόγω εμπειρίας. Ωστόσο δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου