ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Δέκα τρελές αλήθειες για το Μουντιάλ!

MOUNTIAL
Είναι η διοργάνωση που έκανε ιερή φλόγα να σβήσει ταπεινά, προορίζεται για πόλεις που δεν υπάρχουν και ικανοποιεί κάθε απαίτηση των συμμετεχόντων της! Από διπλό σαπούνι μέχρι σπα..


Είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σόου του πλανήτη, ο λόγος που εκατομμύρια άνθρωποι διαφορετικών φυλών, εθνών και θρησκειών ξενυχτούν κάθε βράδυ, ακατανίκητα αφοσιωμένοι σε έναν κοινό Θεό. Είναι η μεγάλη γιορτή της μπάλας, που αποτελείται από γκολ και φάουλ, ντρίπλες και δεξιοτεχνία, αγωνία και ανακούφιση, εθνική υπερηφάνεια κι απογοήτευση, μπόλικο πάθος κι άλλη τόση «τρέλα» -με ή χωρίς εισαγωγικά. Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά δείγματά της…

Γιατί έσβησε η φλόγα;

Η αιώνια φλόγα πίσω από την Αψίδα του Θριάμβου στο βωμό του άγνωστου στρατιώτη στο Παρίσι έχει σβήσει μόνο μία φορά από το 1923 -όταν και άναψε. Το περιστατικό έγινε το 1998, ήταν μάλλον ατυχές και η ευθύνη μπορεί να αποδοθεί ακέραια στην -αποκαλούμενη- «στρογγυλή θεά». Η φλόγα έσβησε όταν ένας μεθυσμένος Μεξικανός ούρησε πάνω της μετά τη νίκη της Γαλλίας επί της Βραζιλίας…

Πόλη απ” την αρχή!


Το Μουντιάλ του 2022 θα γίνει σε μια πόλη που δεν υπάρχει ακόμα! Μέχρι στιγμής έχουμε δει τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου να ανατίθεται σε γήπεδα που δεν έχουν ακόμα δημιουργηθεί. Αυτό του 2022, που έχει ανατεθεί στο Κατάρ, έχει την ιδιαιτερότητα ότι για χάρη του δεν θα δημιουργηθούν μόνο γήπεδα, αλλά και μια ολόκληρη πόλη από την αρχή.
Το δωμάτιο χαλάρωσης των Κοσταρικανών φαίνεται πως έπιασε τόπο

Οι απαιτήσεις των ομάδων


Οι σταρ της μπάλας δε θα μπορούσαν να μην έχουν τις δικές τους ιδιαίτερες απαιτήσεις, στην περίπτωση όμως ενός Μουντιάλ, οι απαιτήσεις τίθενται σε ομαδικό επίπεδο. Σε αυτό της Βραζιλίας, η Γαλλία έχει ζητήσει δύο ειδών σαπούνια στο δωμάτιο κάθε μέλους της αποστολής (άλλο για τα χέρια, άλλο για το μπάνιο) και ομοιόμορφο χρωματισμό στα δωμάτια των παικτών. Η Ουρουγουάη έχει παρακαλέσει για αθόρυβο air condition, η Ιαπωνία για δωμάτια με τζακούζι, το Εκουαδόρ για μπανάνες στα δωμάτια των ποδοσφαιριστών, η Αλγερία για το Κοράνι σε κάθε δωμάτιο και η Κόστα Ρίκα για τη δημιουργία ενός χώρου, όπου οι παίκτες θα μπορούν να χαλαρώνουν (με καναπέδες και video games).

Τέλος, για τις ανάγκες της Εθνικής Γερμανίας, χορηγοί δημιούργησαν ένα ένα προπονητικό καμπ με 13 σπίτια και 65 δωμάτια και ατμόσφαιρα χωριού, που μετά το τέλος της διοργάνωσης θα αξιοποιηθεί ως κέντρο άθλησης και αναψυχής.

Ο προορισμός ενός γηπέδου... και τα υπόλοιπα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου