ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

«Κάτω Παρτάλι»: Διαβάστε όλα όσα αποκαλύπτονται στο φινάλε της σειράς!

Εξομολογήσεις, καλά κρυμμένα μυστικά που θα έρθουν στο φως, αποκαλύψεις για όλους τους ήρωες.
Ένα μωσαϊκό πολλών και διαφορετικών σκηνών που γυρίστηκαν όλη την
προηγούμενη εβδομάδα στο "Κάτω Παρτάλι", με μεγάλη μυστικότητα, και με τον σεναριογράφο Λευτέρη Παπαπέτρου παρών, θα περιλαμβάνει το φινάλε της σειράς, στο οποίο, θα δούμε πολλούς από τους γκεστ που πέρασαν από τα προηγούμενα επεισόδια - αυτή τη φορά όμως θα «κλείνουν το μάτι» στον θεατή σχετικά με την παρουσία τους στη σειρά.

Ο βασικός καμβάς, πάνω στον οποίο θα στηθεί το επεισόδιο, είναι ότι η Μοσχούλα αποκαλύπτει στη Μυρτώ το μεγάλο μυστικό ότι ο Διαμαντής δεν είναι ο πατέρας της, αλλά και όλα όσα την έφεραν στο Κάτω Παρτάλι. Πώς θα γίνει αυτό; Η Μοσχούλα αφήνει στη Μυρτώ ένα σακάκι, το οποίο την παρακινεί να βάλει στον υπολογιστή της και να το δει προσεκτικά. Πρόκειται για όλα όσα ετοίμαζε να της πει στα προηγούμενα επεισόδια, που τώρα ξετυλίγονται καρέ καρέ από τις αφηγήσεις της μπροστά στα μάτια της Μυρτώς, η οποία δεν ξέρει τι να πρωτοπιστέψει και ποια από όλα τα λόγια της μητέρας της να ακούσει, πριν... λιποθυμήσει. Εμβόλιμα στις αποκαλύψεις της Μοσχούλας θα δούμε τους ήρωες να ξεδιπλώνουν τα φετινά φινάλε των ιστοριών. Η Βίβιαν, σοκαρισμένη από το γεγονός ότι ο Θανάσης δεν είναι ο... Θανάσης και ότι τόσο καιρό ζει μια αγάπη ψεύτικη, αποφασίζει να αφήσει τον μεγάλο της έρωτα και να επιστρέψει στην Αθήνα.
Ο Μανώλης αποφασίζει να εκμυστηρευθεί στη Νεκταρία το αμαρτωλό παρελθόν του, αρχίζοντας από την επίδραση της μητέρας του και συνεχίζοντας με το πώς γνωρίστηκε με τον έρωτα της ζωής του, τον Μπάμπη. Οσο για την «εξορκισμένη» Ζαχαρούλα (Αντιγόνη Ψυχράμη), επιστρέφει στο Παρτάλι και σε φλας μπακ βλέπουμε ποια ήταν εκείνη η χωριανή που της έδωσε το ξόρκι για να μπει ο δαίμονας μέσα της. Και, ναι, πρόκειται για τη Λάμπραινα...
Επιστροφή στη σειρά κάνει και ο Αντώνης, το σφοδρό ειδύλλιο της Μοσχούλας και πατέρας της Μυρτώς, τον οποίο βλέπουμε ξανά σε φλας μπακ να έρχεται στο χωριό και να αναζητά τον ερωτά του και τον καρπό της ένωσης τους... Ανατροπή όμως θα έχουμε και στη σχέση της Μυρτώς με τον Κωνσταντίνο, αφού, αντί για μονόπετρο, ο νεαρός θα κάνει ένα άλλο «δώρο» στην αγαπημένη του, κάτι που θα την αφήσει άναυδη: Αποφασίζει να φύγει για πάντα από το χωριό χωρίς εκείνη! Τέλος, ετοιμαστείτε να μάθετε ένα μέρος του μυστικού σχετικά με το πουλί στο κεφάλι της Μοσχούλας, το οποίο συνδέεται άμεσα με το παρελθόν της, αλλά και με όσα ακολούθησαν στην πορεία της ζωής της.

 tvzapping

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου