ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Κάποιοι διψάνε για αίμα και στήνουν νέα Δεκεμβριανά

Περιστατικά σαν κι αυτά με τις συμπλοκές των ΜΑΤ με καθαρίστριες βάζουν φωτιά στην ήδη εκρηκτική κοινωνία.



Πρέπει να θυμίσουμε κάτι στην παρούσα κυβέρνηση. Στο παρελθόν πολλές κυβερνήσεις έχουν πέσει για περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας. Είτε γιατί ήταν δικαιολογημένο είτε γιατί η «αριστερή προπαγάνδα» το εκμεταλλεύτηκε, η ουσία είναι ότι κάτι τέτοια περιστατικά σαν κι αυτά με τις συμπλοκές των ΜΑΤ με καθαρίστριες βάζουν φωτιά στην ήδη εκρηκτική κοινωνία.

Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να υπάρχει έστω και ένας νεκρός. Τον αποζητούν από το 2012 και μετά. Είναι τόσο τραγικό και τόσο κυνικό, αλλά κάποιοι στην Αριστερά θα εύχονταν να υπάρξουν νεκροί. Ακόμη και μια καθαρίστρια να πάθει εγκεφαλικό από το ξύλο που θα φάει από τους αστυνομικούς θα καεί η Ελλάδα και η κυβέρνηση δεν θα έχει ούτε μέρα ζωής.

Ας μαζέψουν λοιπόν του ανεγκέφαλους της Αστυνομίας προτού έχουμε νεκρούς. Θυμηθείτε μόνο τι έγινε το 2008 με τον Γρηγορόπουλο. Και όλως τυχαίως δεξιές κυβερνήσεις είναι αυτές που διαλύονται γιατί η Αριστερά οικειοποιείται τους νεκρούς, ακόμη και αν δεν είναι δικοί της. Μαζί με τους ευαίσθητους αριστερούς θέλουν να χυθεί αίμα και οι επιχειρηματίες της δραχμής καιρό τώρα. Μια σπίθα αρκεί να καταστρέψει τα πάντα και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο αν δείτε τα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στην αντιπολίτευση θα καταλάβετε τι συμβαίνει. Παρουσιάζουν μια χώρα που είναι σχεδόν… Καμπούλ. Που ξυλοκοπά η κυβέρνηση ανυπεράσπιστες γυναίκες.

Είπαμε ότι έχουν τη συμπάθειά μας οι καθαρίστριες. Είπαμε ότι έγινε λάθος διαχείριση του προβλήματος και διογκώθηκε το θέμα. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι η εικόνα που παρουσιάζουν εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία, η Εφημερίδα των Συντακτών ή η Αυγή. Στημένο παιχνίδι είναι, τζόγος γίνεται και χρησιμοποιούν τις καθαρίστριες. Παίζουν στις πλάτες τους ένα βρόμικο παιχνίδι για να δημιουργήσουν σκηνικό έντασης, βίας και κυβερνητικής αναλγησίας. Δεν τους βγήκε με τις διαδηλώσεις και τους Αγανακτισμένους και τώρα ρίχνουν λάδι στη φωτιά των καθαριστριών.

Ας προσέξει λοιπόν ή υγιής πλευρά της πολιτικής από τους σπεκουλαδόρους, από τους προβοκάτορες που θέλουν να χυθεί αίμα.

Αλλά υπάρχει και άλλο πολύ σοβαρό από αυτή την υπόθεση. Έχουμε πολλές φορές υποστηρίξει τους αστυνομικούς και τα δίκαια πέρα για πέρα αιτήματά τους. Παίρνουν λίγα χρήματα, διακινδυνεύουν τη ζωή τους, η υλικοτεχνική υποδομή δεν είναι και η καλύτερη. Και στο κάτω – κάτω είναι και ιδιαίτερα σκληρά εργαζόμενοι σε σχέση με άλλα λαμόγια του δημόσιου τομέα.

Όμως, αυτή η εικόνα που βλέπουμε είναι ντροπιαστική. Είναι αυτή εικόνα Έλληνα αστυνομικού; Να φορά γάντια με κοκάλινες απολήξεις που αν σου δώσουν γροθιά μπορεί και να σε σκοτώσουν. Ποιος έδωσε το δικαίωμα να φορούν την αστυνομική στολή και το εθνόσημο και παράλληλα να χρησιμοποιούν τακτικές μπράβων της νύχτας;

Όπως λένε οι γνωρίζοντες, αυτά τα γάντια τα χρησιμοποιούν πράγματι μπράβοι και με ένα τέτοιο κάποιος Τσετσένος είχε σκοτώσει στην Ομόνοια έναν 28χρονο καταφέρνοντάς του χτυπήματα στο κεφάλι.

Προς τιμήν της η ΕΛΑΣ παραδέχθηκε ότι είναι εκτός της εξάρτησης το συγκεκριμένο γάντι και ο αστυνομικός θα ελεγχθεί πειθαρχικά. Προς τιμήν τους και οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας λένε ότι υπάρχουν και εγκληματικά στοιχεία μέσα στο αστυνομικό σώμα. Και προς τιμήν του και ο Κικίλιας τον έθεσε σε διαθεσιμότητα.

Είναι αδιανόητο όμως να χρησιμοποιούν Έλληνες αστυνομικοί φονικά όπλα κατά τη διάρκεια αντιμετώπισης διαδηλωτών. Μπορεί να ήταν η μάνα μας ή η αδερφή μας, καθαρίστριες που διαμαρτύρονται. Είναι δυνατόν να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές;

Υπάρχει πρόβλημα στην Αστυνομία και το ομολογούν πολλοί.
Άλλωστε η στήριξη στη Χρυσή Αυγή δείχνει πολλά πράγματα. Κάποιοι αστυνομικοί που έγιναν Χρυσαυγίτες το έκαναν γιατί πράγματι έχουν σοβαρά και άλυτα προβλήματα και νομίζουν ότι το νεοναζιστικό κόμμα είναι η λύση. Κάποιοι άλλοι όμως έχουν τη νοοτροπία του νταή, του μπράβου που μπορεί να πηγαίνει στη δουλειά με δολοφονικά γάντια ή να χτυπά στο κεφάλι ανυπεράσπιστες γυναίκες.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου