ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Βγάζει νοκ άουτ η Σπυροπούλου με σορτσάκι και τατού στην “πίσω” μεριά [εικόνες]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια γυναίκα αυτόνομη και δυναμική που φροντίζει ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να πέσει στην ανάγκη κάποιου άλλο για βοήθεια.
Γι΄αυτό μαθαίνει μποξ και κάνει εξάσκηση τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Για εκείνη δεν ξέρουμε, εμάς όμως με το αλύπητο στυλάκι της μας έχει βγάλει νοκ άουτ.

Με την εκπομπή Μες Στην Καλή Χαρά να ολοκληρώνει αυτό το Σαββατοκύριακο τον κύκλο της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει πλέον ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί με τα αγαπημένα της χόμπι. Πότε το θαλάσσιο σκι και πότε το kick boxing την κρατούν σε εγρήγορση. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram την είδαμε να αθλείται με το σορτσάκι της και να δέρνει αλύπητα τον σάκο.
Το καλύτερο όμως μας το επεφύλασσε με την παρουσία της στην πρεμιέρα της παράστασης Ούτε Γάτα Ούτε Ζημιά, στο Θέατρο Λαμπέτη, όπου με ένα μαύρο μίντι φόρεμα πόζαρε για το περιοδικό You Weekly και από μπρος και από πίσω. Μόλις γύρισε όλοι καρφώθηκαν στο τατουάζ που κοσμεί το πίσω μέρος του λαιμού της. «Quod me nutrit, me destruit» αναγράφει και σημαίνει «Ό,τι με θρέφει, με καταστρέφει» με τις επιρροές από τις σπουδές της στην Φιλοσοφική να είναι εμφανείς.

3 4 ScreenHunter_542 Jun. 27 19.33

kaltsa.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου