ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ζώδια: Τι μας φέρνει η εβδομάδα;

 Για να μην σας πιάσουν και...αδιάβαστους...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κινηθείτε γρήγορα αξιοποιώντας τις ικανότητές σας. Γίνετε επινοητικοί και αντιμετωπίστε κατάματα ό,τι προκύψει. Ο Ερμής από τις επόμενες εβδομάδες θα παραμείνει ανάδρομος, κάτι που θα σας φέρει νευρικότητα. Τακτοποιήστε ό,τι μπορείτε και αλλάξτε προτεραιότητες. Το καλό είναι ότι ο Άρης απομακρύνεται από τις δυσαρμονικές όψεις, αλλά δεν θα λείψουν στιγμές αιφνιδιασμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδιαφέρουσα εβδομάδα κάτω από ένα θετικό φεγγάρι, που σας βοηθά να βάλετε τάξη στα συναισθήματά σας και να εξισορροπήσετε τις ζημιές που υποστήκατε. Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα και τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Επίσης, συνειδητοποιήστε ότι ο Δίας θα αποχωρήσει γρήγορα από το ζώδιό σας και εσείς πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε ώστε να επισπεύσετε τα καινούρια σας σχέδια και τις νέες σας δραστηριότητες.

TIP: Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.

ΛΕΩΝ

Το διάστημα που ακολουθεί με τις σχετικές αντιθέσεις, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει λίγο πιο δύσκολα τα αισθηματικά σας και άκαμπτο το χαρακτήρα σας. Ο Άρης ωστόσο βοηθά στην επικοινωνία, στις συναλλαγές και σε ανασυγκρότηση συναισθημάτων. Το στενό περιβάλλον θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Προσπαθήστε να έχετε τις ελευθερίες που χρειάζεστε και μην παγιδεύεστε στην οικογένεια ή στο στενό περιβάλλον σας.

TIP: Γίνετε πιο εκδηλωτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος έρχεται φορτωμένος με ενδιαφέροντα και υποχρεώσεις, κυρίως επαγγελματικής φύσεως. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σάς δίνει περιθώρια να κινηθείτε και να βάλετε στόχους μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το Μάιο. Ο

Ερμής βοηθά τις προσωπικές υποθέσεις, ενώ δεν λείπουν οι ανεφοδιασμοί και οι διευκολύνσεις από την πλευρά του Δία. Μια σειρά από περιστατικά θα κάνουν πιο φορτωμένη την καθημερινότητά σας. Αισθηματικά το κλίμα βελτιώνεται, όπως και στα οικονομικά.

TIP: Μη φοβάστε τον αγώνα.

ΖΥΓΟΣ

Καλύτερα εξελίσσονται τα πράγματα κάτω από το νέο φεγγάρι. Οι δυνάμεις σας παρουσιάζονται πιο σθεναρές και το ηθικό σας πιο ακμαίο. Ασχοληθείτε με πρακτικές υποθέσεις, χαλιναγωγήστε την επιθετικότητα που σας δίνει ο Άρης και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε ανθρώπους που δεν συνεννοούνται μαζί σας, όπως και συγκρίσεις με όσους δεν έχουν καμία σχέση με εσάς, ούτε ως χαρακτήρες ούτε ως προοπτικές.

TIP: Δείξτε περισσότερη διπλωματία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στις επαγγελματικές και αισθηματικές συνεργασίες. Γίνετε πιο εξωστρεφείς και μη χάνετε προσφορές και βοήθειες. Οι μέρες είναι σημαντικές για τη διεκπεραίωση υποθέσεων σχετικά με το νόμο, όσο και με τη διαχείριση των οικονομικών. Διατηρήστε τις βασικές ισορροπίες και αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα που συνεχίζουν να υπάρχουν στο στενό περιβάλλον.

TIP: Αιφνιδιάστε θετικά τους δικούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος είναι μήνας ανανέωσης των σχέσεων. Η νέα σελήνη βοηθά να τακτοποιήσετε υποθέσεις που είχαν αναταραχτεί. Ο Ερμής στον Καρκίνο θα αυξήσει το ενδιαφέρον σας στον οικογενειακό τομέα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα τονίσει τις ανάγκες σας για ερωτική χαρά και ο Άρης στο Ζυγό θα φέρει περιττά έξοδα. Το μυστικό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

TIP: Επικεντρωθείτε στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανανεωτικός ο Ιούνιος, προσοδοφόρος και με εναλλακτικές. Οι αντιθέσεις δεν υποχωρούν, αλλά εσείς πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Προωθήστε επαγγελματικές υποθέσεις ή βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για μια μεγάλη δουλειά. Δείξτε κατανόηση εκεί που πρέπει.

TIP: Μην κρύβετε τις ευαισθησίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός ο μήνας είναι πιο τυχερός και πιο κινητικός. Ακόμα και ο ανάδρομος Ερμής από την επόμενη εβδομάδα δεν θα φρενάρει την πορεία σας. Αντίθετα, οι επιθυμίες σας είναι τόσο ισχυρές που θα ωθήσετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε. Συναισθηματικά υπάρχει βελτίωση αλλά μετ’ εμποδίων, οπότε μην αρνηθείτε να κάνετε τον κόπο στην ανταπόκριση που θα σας ζητηθεί. Οικονομικά μπορείτε να ελιχθείτε περισσότερο από όσο νομίζετε.

TIP: Φανείτε πιο πρακτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Σύνθετο το επόμενο διάστημα για εσάς, τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά. Ο μήνας είναι καλύτερος αλλά εξαιρετικά μεταβλητός στο κλίμα και στη διάθεση των ανθρώπων. Τις μέρες, όμως, αυτές μπορείτε να πετύχετε πολλά διαφορετικά πράγματα, να σώσετε καταστάσεις από κινδύνους, να κλείσετε νέες συμφωνίες, να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι, να αξιοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία και να προσθέσετε περισσότερη δόση ψυχαγωγίας στο πρόγραμμά σας.

TIP: Προχωρήστε σε αγοραπωλησίες.

ΚΡΙΟΣ

Σε προσωπικό επίπεδο δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσετε τις σχέσεις και να βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα. Ο χρόνος θα κυλήσει γρήγορα, τα γεγονότα θα σχετιστούν με κάποιες εξελίξεις στην οικογένεια, ενδιάμεσες χάρες στα αισθηματικά και νέες προοπτικές στην εργασία. Προσπαθήστε τις πρώτες μέρες να εκμεταλλευτείτε κάθε εκδοχή τύχης, προσφοράς και συνεννόησης. Και αυτό γιατί ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα υπάρχει νέο κύμα καθυστερήσεων.

TIP: Πάρτε πρωτοβουλίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και την καλή γωνία που κάνει με τον Ποσειδώνα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Οι ευκαιρίες δίνονται μέσα από γεγονότα που προωθούν τις υποθέσεις σας ή μειώνουν το άγχος. Πρέπει να αναπτύξετε τη σταθερότητα και την τόλμη. Ξέρετε τι να κάνετε και τι να αποφύγετε. Πάρτε αποφάσεις που θα σας λυτρώσουν από ψευδαισθήσεις για τις συναναστροφές σας.

TIP: Αξιοποιήστε την τύχη στον έρωτα.

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου