ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ο Χαρδούβελης, η Αντουανέτα και το παντεσπάνι

Αν κρίνουμε από τις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη συνεδρίαση του Ecofin ο κ. Χαρδούβελης μάλλον είναι εκτός τόπου και χρόνου..




Δεν ξεκίνησε καλά ο κ. Χαρδούβελης στο υπουργείο Οικονομικών. Διότι αν κρίνουμε από τις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη συνεδρίαση του Ecofin μάλλον είναι εκτός τόπου και χρόνου. Όπως είπε μεταξύ άλλων για τις μεταρρυθμίσεις «οι πολίτες τις κάνουν σιγά- σιγά κτήμα τους, βλέπουν τις τιμές των φαρμάκων να πέφτουν, βλέπουν τους φόρους τους στο Ίντερνετ, μπορούν να πηγαίνουν για ψώνια μετά τη δουλειά τους».

Και συνέχισε με το εξής απίθανο λογύδριο: «Ο ελληνικός πληθυσμός έχει ωριμάσει, περνώντας έξι χρόνια δύσκολων στιγμών. Κάθε οικογένεια νιώθει την κρίση, αλλά ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι μπορεί να έχουν άνεργο στην οικογένεια, μπορεί να έχουν παιδιά που δεν μπορούν να βρουν δουλειά, ο μισθός τους μπορεί να έχει καθυστερήσει για έξι μήνες εάν εργάζονται σε εταιρία που δυσκολεύεται να πληρώσει τους εργαζόμενους της, ο καθένας έχει επηρεαστεί αλλά ένα είναι σίγουρο. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τώρα ότι δεν είναι τίποτα τζάμπα».

Δηλαδή ο κόσμος -που ο κ. Χαρδούβελης στη γυάλα των τραπεζών που βρισκόταν δεν έχει καταλάβει σε τι κατάσταση βρίσκεται- έχει καταλάβει ότι τίποτε δεν είναι τζάμπα. Ή όπως το είπε: «there is no free lunch». Δεν το ξέρει ο λαός κύριε Χαρδούβελη ότι δεν είναι τίποτε τζάμπα; Αυτός πληρώνει όλα αυτά τα χρόνια και υπομένει, μήπως πλήρωσαν οι μεγαλοτραπεζίτες που συνεχίζουν να παίρνουν μισθούς της τάξης των 500-600 χιλιάδων ευρώ το χρόνο;

Αφήστε δε αυτό το ατυχέστατο ότι βλέπει τις τιμές των φαρμάκων να πέφτουν ή ότι πάει για ψώνια μετά τη δουλειά του. Εκτός ότι δεν έχει να πληρώσει τα φάρμακά του, σίγουρα δεν έχει φράγκο να πληρώσει και για ψώνια.

Αν ο κ. Χαρδούβελης νομίζει ότι ο ελληνικό λαός τρώει... παντεσπάνι τότε αυτός σίγουρα είναι η νέα Αντουανέτα.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου