ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Eκκαθαρίσεις και καρατομήσεις στελεχών στα υπουργεία

Ευρύτατες αλλαγές στην κρατική μηχανή

«Θα γίνουν και αλλαγές στο κράτος» είπε στην προ ημερών συνεδρίαση του νέου υπουργού συμβουλίου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά ελάχιστοι έδωσαν σημασία στην κρίσιμη αυτή επισήμανσή του.


Σύμφωνα με το σχέδιο που επεξεργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου προετοιμάζονται σαρωτικές αλλαγές σε κρίσιμα πόστα της κρατικής μηχανής, ώστε παράλληλα με τον ανασχηματισμό να δοθεί το μήνυμα της επανεκκίνησης σε όλα τα πεδία.

Ο Πρωθυπουργός θέλει άμεσα να γίνουν αλλαγές που θα δώσουν μια νέα πνοή στην προσπάθεια που καταβάλλει το επόμενο διάστημα. Η πρώτη αλλαγή θα φανεί άμεσα σε ένα κρίσιμο πόστο, αυτό του γενικού γραμματέα δημοσίων εσόδων. Ο αντικαταστάτης του Χάρη Θεοχάρη που είχε προκαλέσει με τη στάση του, θα αποτελεί όπως λέγεται μια σαφή ένδειξη ότι η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός έχει γυρίσει σελίδα.

Ήδη ο στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού επί των Οικονομικών Γιάννης Μουρμούρας ετοιμάζεται για τη θέση του υποδιοικητή της Τραπέζης Ελλάδος, ένα κρίσιμο πόστο, απ’ όπου θα έχει πλήρη εικόνα για να μεταφέρει και στο Μέγαρο Μαξίμου την κατάσταση που επικρατεί εκ των έσω.

Προ ημερών ορίστηκε ο Μανώλης Μαματζάκης, εκ των πρόσωπων που εμπιστεύεται ο Πρωθυπουργός, στη θέση του προέδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων. Αντικατέστησε τον Πάνο Τσακλόγλου, άνθρωπο του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ ετοιμάζεται να μετακινηθεί και από τις Βρυξέλλες ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος της Ε.Ε, η Ελένη Ρωμαϊδου, για την οποία έχει άριστη εικόνα ο Πρωθυπουργός, και η οποία επίσης θα διαδεχθεί τη γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, Χριστίνα Παπακωνσταντίνου.

Σαρωτικές αλλαγές θα γίνουν και σε άλλα πόστα και σε κρίσιμες ΔΕΚΟ, κυρίως του υπουργείου Ανάπτυξης, θα αντικατασταθούν αρκετοί γ.γ. υπουργείων, ενώ θα διορθωθούν και άστοχες κινήσεις, όπως έγινε προ ημερών στον ΟΚΑΝΑ για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου