ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Mundial: Το λάτιν πάρτι μόλις ξεκίνησε

Πάρτι στο σπίτι τους κάνουν στην κυριολεξία οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής στο μουντιάλ της Βραζιλίας


Με εξαίρεση την Ονδούρα, που βέβαια και η δυναμικότητά της δεν της επιτρέπει να κάνει την υπέρβαση, όλες οι υπόλοιπες στην κυριολεξία έχουν κερδίσει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και αντιπάλους που κατέβηκαν στη Βραζιλία με βλέψεις να φτάσουν πολύ ψηλά.

Όλως τυχαίως αναφερόμαστε σε ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Ισπανία , η Αγγλία, η Πορτογαλία ενώ σχετικά κακή είναι η εικόνα και των ομάδων από την Αφρική , όπως η Νιγηρία, η Γκάνα και το Καμερούν ενώ εδώ εξαίρεση , θετική βέβαια, αποτελεί η Ακτή Ελεφαντοστού ελπίζουμε μέχρι την έναρξη του αγώνα με την Εθνική μας.

Στα μισά λοιπόν της πρώτης και μεγαλύτερης φάσης του παγκοσμίου Κυπέλλου Κολομβία και Κόστα Ρίκα και όχι Βραζιλία και Αργεντινή, κλέβουν την παράσταση με τις εκπληκτικές νίκες που έχουν πετύχει ως τώρα στον 3ο και 4ο Όμιλο αντίστοιχα . Σπουδαίο Μουντιάλ κάνει και η Χιλή που σε ένα εξαιρετικά δύσκολο όμιλο με Ολλανδία Ισπανία και Αυστραλία μπήκε στην πρώτη διάδα ενώ το Εκουαδόρ διεκδικεί με πολύ μεγάλες πιθανότητες την πρόκρισή του στους «16» , όπως και η Ουρουγουάη που πέταξε έξω ολόκληρη Αγγλία.

Ασφαλώς δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει το Μεξικό που έχει την δική του παράδοση στη διοργάνωση και δείχνει να την συνεχίζει και φέτος.

Τέλος οι δυο μεγάλοι της λάτιν παρέας η οικοδέσποινα Βραζιλία και η μεγάλη Αργεντινή μπορεί να μην έχουν εντυπωσιάσει μέχρι τώρα αλλά είναι μέσα στην διοργάνωση , δεν κινδυνεύουν και καιροφυλακτούν για να δείξουν τα νύχια τους.

Το λάτιν πάρτι μόλις ξεκίνησε λοιπόν και ουδείς δυσανασχετεί που δεν... δείχνουν διάθεση συμμετοχής οι Ευρωπαίοι.
Antinews.gr

Δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων του ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου