ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ιδού το κράτος που θα κτίσει η Αριστερά

Όχι, δεν θα σας μιλήσουμε για την οικονομία και πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίσει την κρίση αν γίνει κυβέρνηση. Όποιος έχει μυαλό και αντίληψη θα καταλάβει τα ψέματα του Τσίπρα και της παρέας του.
Είναι τόσο κάλπικοι που ακόμη και οι ξεγάνωτοι τενεκέδες έχουν μεγαλύτερη αξία.



Θα μιλήσουμε για τη λειτουργία του κράτους, όπως την εννοεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

Θα μιλήσουμε για το όραμα του Τσίπρα για το αριστερό, προοδευτικό κράτος που θέλει να χτίσει με παλιά και εντελώς ξεπερασμένα υλικά.

Τρία μόνο παραδείγματα της τελευταίας εβδομάδας αναδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής που έρχεται και εμείς κοιτάζουμε απαθείς. Το συριζαίικο τσουνάμι πλησιάζει κι εμείς το βλέπουμε χωρίς καμιά αντίδραση.

Το πρώτο παράδειγμα είναι η υπόθεση του χρηματισμού πολιτικών, οι καταγγελίες του Σκουρλέτη που έμειναν αστήρικτες, χωρίς αποδείξεις και μετέτρεψαν την πολιτική ζωή του τόπου σε βούρκο γουρουνιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλη αυτή την υπόθεση σκανδαλολογίας ο μόνος που αυτογελοιοποιείται είναι ο Καμμένος που πήγε στον ανακριτή, του πέταξε πέντε – έξι ανοησίες, την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει την κωλοτούμπα και είχε λουφάξει.

Αυτό είναι ένα δείγμα του πώς θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα δικαιοσύνης και σκανδάλων. Θα μετατραπεί η πολιτική ζωή σε αρένα, με ειδικά δικαστήρια και πολιτικούς στη φυλακή χωρίς κανένα λόγο; Αυτή θα είναι η κάθαρση της Αριστεράς; Έλεος.

Το δεύτερο παράδειγμα για το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει τον τόπο είναι η υπόθεση των αξιολογήσεων και του επανελέγχου των συμβάσεων εκατοντάδων εργαζόμενων. Να μην αξιολογηθεί κανείς, λέει ο ένας, να μείνουν στη δουλειά τους οι καημένοι οι υπάλληλοι που μπήκαν με πλαστά πτυχία, λέει ο άλλος. Να μην τους ξεβολέψουμε λέει ο τρίτος παρά το γεγονός ότι κάποιοι πήραν θέσεις και μισθούς άλλων, άξιων και με πραγματικά πτυχία.

Ο δε φίλος του Τσίπρα Μπαλασόπουλος λέει ότι πρέπει να έρθει νομοθετική ρύθμιση που να νομιμοποιεί τις παρανομίες γιατί δεν φταίνε οι υπάλληλοι που τους διόρισαν πολιτικοί.

Πράγματι είναι να απορεί κανείς. Θα χτίσουν οι... προοδευτικοί ένα κράτος στηριγμένο στο ψέμα και την παρανομία; Θα χτίσουν την Ελλάδα του Αλέξη Μητρόπουλου που έκανε περιουσίες παίρνοντας όλες τις ομαδικές αγωγές που έκαναν υπάλληλοι χρόνια τώρα; Και σήμερα το παίζει βουλευτής – προστάτης των φτωχών και των αδικημένων;

Θα πει κανείς; Τι φταίνε αυτοί αν οι Νεοδημοκράτες και οι Πασόκοι διόριζαν αφειδώς και χωρίς έλεγχο; Σωστό, αλλά πρέπει να διαιωνίζεται η παρανομία; Πρέπει να συνεχίσει αυτή η χώρα να είναι η Ψωροκώσταινα που βουλιάζει στη διαφθορά; Μπροστά δεν θα πάει αυτός ο τόπος; Και οι Αριστεροί της προόδου αυτό το κράτος θα οικοδομήσουν;

Το τρίτο παράδειγμα είναι η υπόθεση των Πανεπιστημίων. Οι καταληψίες – βουλευτές, οι μπαχαλάκηδες της εκπαίδευσης που έχουν διαλύσει τα ΑΕΙ. Οι απανταχού Συριζαίοι που με τον τσαμπουκά, με το έτσι θέλω μεταφέρουν το πεζοδρόμιο στο αμφιθέατρο. Αυτοί είναι που καλλιεργούν κλίμα εμφυλίου στη χώρα και για σκεφτείτε τι έχει να γίνει όταν θα καταλάβουν την εξουσία;

Αυτά τα Πανεπιστήμια θέλουμε; Γιάφκες μπαχαλάκηδων;

Ιδού το κράτος της Αριστεράς αγαπητέ ψηφοφόρε που απογοητεύτηκες από τους άλλους και στράφηκες στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί είναι οι νέοι «κτίστες» της Ελλάδας. Αυτοί θα την βοηθήσουν να βγει από τη λάσπη για να τη ρίξουν στον γκρεμό.

Όμως, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς και από τους άλλους. Ο Γιωργάκης έτρωγε χημικά στον Πειραιά όταν ήταν αντιπολίτευση και αντιδρούσε κατά της Cosco. Οι «αντιεξουσιαστές» της εξουσίας όπως είχε πει, μεταφέρθηκαν πλέον στην Κουμουνδούρου.

Αλλά και οι δεξιοί, αξέχαστοι. Υπουργοί που καβαλούσαν τα τρακτέρ έδωσαν το καλό παράδειγμα στους ψευτοπροοδευτικούς της κακιάς ώρας.

Ένα κακέκτυπο των συνηθειών της Μεταπολίτευσης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και έρχεται να κτίσει το κράτος της Αριστεράς. Αλίμονο στην Ελλάδα.



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου