ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Και την ελληνική γλώσσα θα καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αιχάν Καραγιουσούφ. Τον γνωρίζετε; Αν όχι είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μίλησε στη Βουλή χθες και τι λέτε ότι είπε;
Ζήτησε για να μην πούμε απαίτησε από τον υπουργό Παιδείας Α. Λοβέρδο να εισαχθεί στα νηπιαγωγεία της Θράκης η τουρκική ως η πρώτη γλώσσα διδασκαλίας και η ελληνική ως δεύτερη.


«Η παιδεία και οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στα νηπιαγωγεία θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της μειονότητας και να είναι δίγλωσσες, δηλαδή στη μητρική γλώσσα και την ελληνική», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την έρευνα και την τεχνολογία.

«Σε κάθε περίπτωση η αναζήτηση εκπαιδευτικών λύσεων πρέπει να γίνει στη βάση της παραδοχής ότι η ορθή εκπαίδευση στη μητρική γλώσσα παρέχει τη δυνατότητα για την εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας. Είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνει αναδιαμόρφωση και επικαιροποίηση των σπουδών, τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση» πρόσθεσε.

Δηλαδή τι θέλει ο Καραγιουσούφ. Να μιλάνε μόνο τούρκικα στη Θράκη και άμα μάθουν και την ελληνική τότε μπορεί να αξιωθούν να τη μιλήσουν; Προκλητικότατος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα του τι λέει. Να ρωτήσουν μήπως τον Χριστόπουλο, το στέλεχός τους που ξέρει από την υπόθεση της Θράκης;

Θα μας πει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ ποια θα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει;


antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου