ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογές, δια χειρός Γιαταγάνα

Κι όμως: μια τυπική διαδικασία, όπως ήταν η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, μπορεί να κάνει πολλούς ανθρώπους χαρούμενους, χαμογελαστούς, με κέφι και ζωντάνια.



Τουλάχιστον τρεις για την ακρίβεια, την ευτυχία των οποίων κατέγραψαν οι ακούραστοι ρεπόρτερ, αφού ήπιαν από ένα κουβά καφέ για να ξενερώσουν από τις κραιπάλες των γιορτινών ημερών.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου καταρχήν, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της, αλλά τα χαμόγελα ήταν εκτός από λογικά και συγκρατημένα, ίσως γιατί ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» το χαρτοφυλάκιο.

Κι αν στην περίπτωση του στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ικανοποίηση είναι λογική και αναμενόμενη, τι να πει κανείς για τον «Σαμουράι», τον Υπουργό διαφόρων Κυβερνήσεων ΝΔ, τον «Πρόεδρο της μιας μέρας» της Βουλής.

Μοίραζε απλόχερα αγκαλιές και φιλιά, με την ικανοποίηση του οπαδού που κέρδισε η ομάδα του, βγαίνει από το γήπεδο περιχαρής και πάει για μπύρες με τα φιλαράκια να το γιορτάσει.

Θα ήταν ο πιο ευτυχής, αν δεν υπήρχε η συμπαθής φιγούρα της κα Γιαταγάνα, που κρατώντας τσιγάρο και κινητό στο ίδιο χέρι, διαβεβαίωνε τον συνομιλητή της πως «ρίξαμε την Κυβέρνηση», με ένα πλατύ χαμόγελο, για διαφήμιση οδοντόκρεμας.

Εκλογές λοιπόν, δια χειρός Γιαταγάνα, Χαϊκάλη του αδιάφθορου και άλλων που δύσκολα θα ξαναγίνουν βουλευτές κατά τον τρέχοντα αιώνα.

Αν και «στη χώρα των πολιτικών θαυμάτων», όλα γίνονται. Μέχρι και ευχές για «καλή επιτυχία» έδιναν μεταξύ τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με την καχυποψία στα μάτια και ευθείες ερωτήσεις για το αν κάποιοι θα ακολουθήσουν τον ΓΑΠ…


Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου