ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Οι καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς

Παιδιά στα όπλα, κέρινα ομοιώματα, σκηνές μάχης, προκλητικά κινηματογραφικά ενσταντανέ, εκρήξεις, προσευχές, διαδηλώσεις, επιδημίες, ηλιοβασιλέματα, συντρίμια και πολλά άλλα…
Μαγικές εικόνες έτσι όπως αποτυπώθηκαν στον φωτογραφικό φακό τοποθετούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το αποτύπωμα της χρονιάς που σβήνει προς μνήμη και…συμμόρφωση!


Πεσμεργκά στη Μοσούλη

Τον Σεπτέμβριο του 2014, ένας Πεσμεργκά, κούρδος μαχητής, φωτογραφίζεται σε θέση μάχης στοχεύοντας την Μοσούλη από περιοχή που έχει μόλις ανακαταληφθεί.

Έκρηξη του ηφαιστείου Οντάκε

Την 27η Σεπτεμβρίου δόθηκε στη δημοσιότητα από τις Ιαπωνικές αρχές φωτογραφία που απεικόνιζε την έκρηξη του ηφαιστείου Οντάκε. Το Ιαπωνικό ηφαίστειο εξερράγη χωρίς να υπάρχουν προειδοποιητικές ενδείξεις. Από την τέφρα και τις πέτρες που διασκορπίστηκαν στον αέρα έχασαν τη ζωή τους επτά άνθρωποι, οκτώ τραυματίστηκαν σοβαρά ενώ πάνω από 250 εγκλωβίστηκαν στο βουνό, μεταξύ αυτών και παιδιά.

Βόρειο Σέλας

Το Βόρειο Σέλας (Aurora Borealis) έτσι όπως φωτογραφήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου από ένα στρατόπεδο σε βουνό κοντά στο χωριό Mestervik, βόρεια του Αρκτικού Κύκλου.

Λούνα Πάρκ στον Λίβανο

Τον Οκτώβριο του 2014 κάτοικοι του Λιβάνου φωτογραφίζονται πάνω στη ρόδα ενός λούνα παρκ στο λιμάνι της πόλης Σιδώνα ενώ γιορτάζουν την πρώτη μέρα του μουσουλμανικού Eid al-Adha, «Έιντ αλ Αντά»( Γιορτή της Θυσίας) .

Τα συντρίμια της Εγνατίας

Ένας πυροσβέστης ψεκάζει με νερό καφάσια σταφυλιών μετά την φονική καραμπόλα στην Εγνατία όδο στις 05 Οκτωβρίου. Η μεγάλη καραμπόλα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί κοντά στον κόμβο της Βέροιας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν νταλίκα προσέκρουσε σε πάνω από 30 αυτοκίνητα που ήταν ακινητοποιημένα στο σημείο λόγω έργων. Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, ενώ τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Πολιτική του ενός παιδιού

Η Jiejin Qiu, η οποία είναι έξι μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί, φωτογραφίζεται στις 05 Σεπτεμβρίου κάτω από την επιφάνεια του νερού, σε τοπικό στούντιο φωτογράφισης γάμων. Η Κίνα, η χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο με σχεδόν 1,4 δισ. άτομα, υποστηρίζει ότι η «πολιτική του ενός παιδιού» έχει αποτρέψει 400 εκατ. γεννήσεις από το 1980, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση πόρων και στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των φτωχών οικογενειών. Τα ζευγάρια που παραβιάζουν την πολιτική αυτή υποχρεώνονται να πληρώσουν πρόστιμο και σε ορισμένες περιπτώσεις αναγκάζονταν να τερματίσουν την κύηση. Ωστόσο, πέρυσι το Πεκίνο ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπει σε ζευγάρια να αποκτούν δύο παιδιά, με την προϋπόθεση ένας εκ των δύο να είναι ο ίδιος μοναχοπαίδι, σε μια προσπάθεια να ελαφρυνθεί το οικονομικό βάρος ενός ταχέως γηράσκοντα πληθυσμού.


Σύνοδος Απασχόλησης εν μέσω διαδηλώσεων.. και περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου