ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ο «απόλυτος» δημοσιογράφος: Μετά από 50 ώρες αναμονής κάπνισε on-air

Συμβαίνουν και αυτά...

Δεκάδες δημοσιογράφοι τηλεοπτικών καναλιών θα μπορούσαν να περιγράψουν ιστορίες πολύωρης αναμονής έξω από ένα κτίριο μέσα στο οποίο διεξάγονται διαπραγματεύσεις
και την ίδια ώρα καλούνται να καλύπτουν ώρες ζωντανού προγράμματος. «Καλωδιωμένοι» για να είναι πάντα stand by δεν μπορούν να κουνηθούν από το σημείο που τους έχουν τοποθετήσει με τον μεγαλύτερο φόβο τους να είναι να πιαστούν στα... πράσα για μια πολύ απλή ανάγκη όπως το να κάνουν ένα τσιγάρο.


Όσο, μάλιστα, μεγαλύτερο το κανάλι τόσο μεγαλύτερη και η ανησυχία για τυχόν «ατύχημα» on air.

Αυτή θα μπορούσε να είναι η ιστορία του Udo Lielischkies του Γερμανού δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης ARD ο οποίος για ώρες περίμενε έξω από το κτήριο του Μινσκ στο οποίο οι ηγέτες Ρωσίας, Γερμανίας, Γαλλίας και Ουκρανίας συζητούσαν για την εκεχειρία στην ανατολική Ουκρανία.

Ο Lielischkies κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει ένα γρήγορο τσιγάρο κατά τη διάρκεια της εκπομπής Brennpunkt την οποία κατά μέσο όρο παρακολουθούν περίπου 4,73 εκατομμύρια τηλεθεατές. Και το ατύχημα συνέβη...

Ξαφνικά ο δημοσιογράφος βρέθηκε on air με το τσιγάρο στο στόμα το οποίο γρήγορα-γρήγορα πέταξε εκπνέοντας τον καπνό και συνεχίζοντας ατάραχος το ρεπορτάζ του.

Παραδόξως η υποδοχή που του επιφύλαξαν τηλεθεατές μέσω twitter δεν ήταν αρνητικές με έναν εξ αυτών να τον χαρακτηρίζει ως τον Γερμανό Clint Eastwood και άλλους να γράφουν ότι ήταν απολύτως λογικό να συμβεί αυτό καθώς και οι δημοσιογράφοι είναι άνθρωποι.





protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου