ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Πλησιάζει το ελικόπτερο πάνω από το Μαξίμου…

«Σιωπή. Ησυχία, ακούστε. Ο ήχος του ελικόπτερου πλησιάζει». Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος από τα προσεχώς, από όσα φαίνεται ότι θα ζήσουμε και στην Ελλάδα.
Το ελικόπτερο πάνω από το Μαξίμου για να πάρει όχι τον… μισητό Σαμαρά που εφάρμοσε βαριά μέτρα αλλά τον… λαοπρόβλητο Αλέξη Τσίπρα που υποσχέθηκε τα πάντα. Και μαζί τον Βαρουφάκη αλλά χωρίς τα φανταχτερά πουκάμισα. Αυτόν θα τον αφήσει στο πολυτελές του εξοχικό στην Αίγινα…



Δεν έχει δυστυχώς καθόλου πλάκα όλο αυτό που ζούμε. Από τη μια έχουμε τους άθλιους δανειστές που έχουν ξεσαλώσει και οδηγούν σε κοινωνική έκρηξη τη χώρα κι από την άλλη έχουμε τους βαρεμένους που κυβερνάνε λες και παίζουν μπάλα στην αλάνα. Δέκα μέρες κυβέρνηση και μοιάζει σα να έχει ζωή 2 χρόνων. Πριν ακόμη κάνουν προγραμματικές δηλώσεις και μοιάζουν λες και έχουν κυβερνήσει για πολύ καιρό. Γκάφες, ανόητες κουβέντες, ερασιτεχνικές κινήσεις, διπλωματία της πλάκας και η χώρα στο καναβάτσο.

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες δεν περιμέναμε να δούμε τόσο γρήγορα την πατρίδα με την πλάτη στον τοίχο. Και όλους αυτούς που καμώνονται πως κυβερνούν να λένε απίστευτα πράγματα, προσβάλλοντας, εκθέτοντας και απαξιώνοντας τη χώρα. Ο ένας σαν τον Γιωργάκη λέει την Ελλάδα διεφθαρμένη. Ο άλλος διαρρέει πως ο τεράστιος οικονομολόγος Βαρουφάκης δεν θα δεχθεί πρόγραμμα και αν χρειαστεί θα πέσει η κυβέρνηση. Και κατέρρευσαν οι αγορές.

Ο δε υπουργός Οικονομίας, Γ. Σταθάκης λέει ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει για 5 δισ. ευρώ αν δεν μαλακώσουν οι ξένοι. Με λίγα λόγια λέει ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να διαλυθεί η χώρα μόλις για 5 δισ. Το έχουν στο μυαλό τους ο Συριζαίοι και το λένε κιόλας χωρίς να αντιλαμβάνονται τι μπορεί να σημάνει αυτό. Με τι ψυχολογία θα έρθει οποιοσδήποτε επενδυτής στην Ελλάδα; Πώς να ανοίξει το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα και τα ομόλογα όταν η ίδια η κυβέρνηση απαξιώνει πλήρως τη χώρα και την οικονομία και την πετά στα σκουπίδια;

Οι άνθρωποι αυτοί ετοιμάζονται να χρεοκοπήσουν τη χώρα και ο κόσμος δε παίρνει χαμπάρι. Η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας δείχνει ότι 72% των πολιτών επικροτεί τη σύγκρουση με τους δανειστές. Μα είμαστε με τα καλά μας; Τι πάει να πει σύγκρουση δηλαδή; Όταν θα βγαίνει ο κόσμος έξω με τις κατσαρόλες θα είναι… εθνικά υπερήφανος που αντιστάθηκε στους δανειστές; Ωραία θεωρία, να το παίζεις μάγκας όταν θα έχει διαλυθεί η μεσαία τάξη, οι φτωχοί θα έχουν πεθάνει και οι πλούσιοι που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω θα γίνουν πλουσιότεροι.

Είπαμε ότι η τρόικα είναι άθλια και ανάλγητη. Εμείς τι έχουμε κάνει για να διορθωθούμε; Άλλαξε η Ελλάδα καθόλου ή μήπως παραμένουμε η χώρα της ανυποληψίας, της μίζας, της ρεμούλας, του μαύρου χρήματος και του κρατισμού που σαρώνει τα πάντα; Μήπως είμαστε ακόμη η τελευταία σοβιετική χώρα στην Ευρώπη αλλά δεν το ομολογούμε;

Κι έρχεται ο αρχιλαϊκιστής Τσίπρας να πουλήσει ψεύτικες υποσχέσεις και να φουσκώσει τον κόσμο με δανεικά λεφτά. Πάρτι με τα χρήματα των άλλων τάζει ο πρωθυπουργός, όμως, η κατάληξη θα είναι άλλη. Ήτοι να γεμίσει η Ελλάδα με χρήμα… αλλά εθνικό και πληθωριστικό. Κάποιοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν. Κάποιοι δεν ξέρουν καν πώς είναι να μην μπορείς να αγοράσεις τίποτε. Για ρωτήστε στη Βενεζουέλα που το κουτί με τα προφυλακτικά κάνει 755 δολάρια. Εδώ στη χώρα μας ούτε.. σεξ δε θα μπορούμε να κάνουμε.

Εν πάση περιπτώσει, τα μαντάτα δεν είναι καθόλου καλά. Οι δανειστές μας δίνουν διορία μέχρι την Τετάρτη και η κυβέρνηση συνεχίζει να ζητά γέφυρες και δρόμους και ανάσες και προθεσμίες για να παρουσιάσει το σχέδιό της. Μα αυτοί δεν έλεγαν προεκλογικά ότι είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν; Κι ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης είναι το μοντέλο με το οποίο θα προχωρήσει η χώρα;

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ότι οι Συριζαίοι είναι απλά το μπουτόν της έκρηξης που θα διαλύσει τη χώρα. Και όταν ο κόσμος ξυπνήσει από την ευημερία του και την αποχαύνωσή του τότε θα έρθει και το ελικόπτερο για τον Τσίπρα. Μάλλον πλησιάζει η ώρα αφού η κυβέρνηση είναι έτοιμη να πάει σε ρήξη και να μας οδηγήσει σε περιπέτειες ανάλογες μιας εθνικής καταστροφής.

Θυμάστε τι ήταν το Κοραλίτο στην Αργεντινή; Έτσι βαπτίστηκε από τον λαό η δέσμη μέτρων για το πάγωμα των καταθέσεων και την προστασία των τραπεζών. Επρόκειτο υποτίθεται να διαρκέσει τρεις μήνες, αλλά κράτησε έναν χρόνο, γονατίζοντας την οικονομία. Πόσο μπορούν να αντέξουν οι Έλληνες στις ουρές των ΑΤΜ;

Οι ξένοι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω ή αν το κάνουν τελικά θα απαιτήσουν πολύ σκληρά ανταλλάγματα. Και οι πολίτες θα είναι εκείνοι που θα πληρώσουν για το «πείραμα Τσίπρα». Όμως, θα πρόκειται για πολύ επώδυνη διαδικασία.



Αntinews.gr

1 σχόλιο:

  1. Συνεχίζει την τρομοκρατία η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Οι κοπρίτες-προδότες που αποδέχθηκαν όλα τα Μνημόνια ασυζητητί, έχουν τα μούτρα να κρίνουν όποιον αντιτίθεται στον εξανδραποδισμό και στην εξαθλίωση της χώρας μας!

    Αντί να κουρνιάξουν στη γωνιά τους, τρώγοντας τα εκατομμύρια που υπέκλεψαν όλα αυτά τα χρόνια, πολύ δε περισσότερο τα τελευταία χρόνια, έχουν το θράσος να μιλούν κιόλας!

    Όξω προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή