ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ακυρώθηκε ο γάμος του Τσαρλς Μάνσον, η νύφη ήθελε το πτώμα του (Φωτογραφίες)

Ακυρώνεται ο γάμος του κατά συρροή δολοφόνου Τσαρλς Μάνσον, ο οποίος μέσα από τη φυλακή διατηρούσε ερωτική σχέση με μια γυναίκα
53 χρόνια νεότερή του.




Τελικά ο ισοβίτης κατάλαβε ότι παιζόταν ολόκληρη απάτη και σκευωρία εις βάρος του. Ο δημοσιογράφος Daniel Simone υποστηρίζει ότι 27χρονη Afton Elaine Burton -γνωστή και ως Star- ήλπιζε ότι αν παντρευόταν τον Μάνσον θα μπορούσε να αποκτήσει τη σoρό του, έτσι ώστε μαζί με μερικούς φίλους της να την εκθέσουν σε μια γυάλινη προθήκη στο Λος Άντζελες. Η Star και οι φίλοι της πίστευαν ότι ένα μαυσωλείο τύπου Λένιν για τον Μάνσον θα ήταν επικερδές.

Ο 80χρονος Μάνσον κατάλαβε τα σχέδιά τους και δεν θέλει πια να παντρευτεί τη νεαρή κοπέλα. «Κατάλαβε ότι τον δούλευαν», σχολίασε ο Simone στη New York Post. Όπως σημειώνει ο βρετανικός Independent, η Star θα περίμενε πολύ για να πεθάνει ο σύζυγός της, καθώς ο Μάνσον έχει δηλώσει αθάνατος.

Το συμβόλαιο γάμου του ζευγαριού έληξε στις 5 Φεβρουαρίου, αλλά ο Μάνσον δεν πρότεινε να ανανεωθεί, δήλωσε ο δημοσιογράφος Simone, ο οποίος γράφει βιβλίο για τη μετεμψύχωση του Μάνσον.
















iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου