ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η εκδίκηση της «Δημοκρατίας»! Τρόμος στο Καστρί για τις αποκαλύψεις Φαλτσιανί



Βομβες απο την Κυριακάτικη Δημοκρατία που σηκώνει για ακόμα μια φορά την σκοτεινή υπόθεση της λίστας Φαλτσιανί και του Παπανδρέου.


Μην ξεχνάμε ότι ο Παπανδρέου ως πρωθυπουργος και υπουργος εξωτερικών παρήγγειλε την λίστα από την Λαγκαρντ, την έφερε νύχτα και την έκρυψε. Όταν η υποθεση ήλθε στο φως, από τον ηρωϊκό εισαγγελέα Πεπόνη, η εξεταστική που ακολούθησε ήταν οπερέτα. Στημένοι βουλευτές και άμεση παύση με την μαεστρική ικανότητα Μπαλτάκου μόλις ήλθαν στο φως τα emails που ενέπλεξαν ευθέως τον Παπανδρέου, η υπόθεση έκλεισε με την σκανδαλώδη συμπαιγνία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Χρυσής Αυγής.
Τώρα, μετά την τρομερή αποκάλυψη Φαλτσιανί, ανοίγει πάλι η υπόθεση αλλά παίρνει άλλη τροπή και η εξεταστική για το μνημόνιο. Άλλωστε ο Φαλτσιανί θεωρείται απολύτως αξιόπιστος αφού χαίρει της προστασίας των ΗΠΑ ως κύριος μάρτυρας σε εκατοντάδες υποθέσεις διαφθοράς.
Είναι σίγουρο ότι από την παρούσα βουλή, μόνο ο Σαμαράς και ο Θεοδωράκης θα προσπαθήσουν να φυγαδεύσουν τον Παπανδρέου. Δεν θα τα καταφέρουν.



olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου