ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Εξαφάνιση 4χρονης: Ψέματα & αντιφάσεις από τους γονείς του παιδιού

Αλλάζει το σκηνικό στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 4χρονου κοριτσιού από την Ομόνοια, με τη μητέρα του, μια 25χρονη από την Βουλγαρία, να
παραδέχεται οτι είχε πει ψέματα στην πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία.

Ειδικότερα,  η 25χρονη μητέρα από τη Βουλγαρία έλεγε ότι το παιδί το άφησε σε μία γυναίκα που την έλεγαν Σύλβια, χωρίς να γνωρίζει κανένα άλλο στοιχείο για εκείνη. Χθες ωστόσο, στην αστυνομία παραδέχτηκε ότι έλεγε ψέματα για να καλύψει τον σύντροφο της, στον οποίο όπως είπε είχε αφήσει το παιδί για να πάει στη Γερμανία. "Η Σύλβια δεν υπάρχει, είπα ψέματα για να σώσω τον σύντροφο μου και πατέρα του παιδιού", δήλωσε. Ωστόσο, η ίδια πρόσθεσε ότι κακώς την κατηγορεί η αστυνομία.


Σύμφωνα με το Mega, ο πατέρας του παιδιού, από την πλευρά του, έπεσε σε αντιφάσεις στην ανάκρισή του. Σε πρώτη φάση είπε στους αστυνομικούς ότι είχαν πάει με την Άννυ στο πάρκο και ξαφνικά την έχασε. Μετά υποστήριξε ότι είχε αφήσει το παιδί στη μητέρα του και από εκεί χάθηκαν τα ίχνη του, ενώ έδωσε και τρίτη εκδοχή. Όπως είπε την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του, το 4χρονο κοριτσάκι άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι που μένει η 25χρονη μητέρα, βρήκαν 4.000 ευρώ, ποσό που όπως τους είπε, της είχε δώσει ένας φίλος της που μένει στη Γερμανία.

"Η εντολέας και μητέρα του κοριστσιου είπε ψέματα στην αρχική της κατάθεση στους αστυνομικούς, για να καλύψει τον σύντροφό της και πατέρα, από το σπίτι του οποίου φέρεται να εξαφανίστηκε η 4χρονη κόρη τους", σημειώνει ο Δικηγόρος των γονέων της 4χρονης Σταύρος Γεωργίου.

Πλέον, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι Βούλγαροι γονείς του παιδιού, αργά ή γρήγορα θα "σπάσουν" και θα αποκαλύψουν την αλήθεια. Μέχρι τότε όμως εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, από το να έχει πέσει θύμα κυκλώματος αγοραπωλησίας παιδιών, ακόμη και να σκηνοθέτησαν την εξαφάνιση του κοριτσιού προκειμένου να κερδίσουν χρήματα από φίλο τους για τα υποτιθέμενα λύτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου